Олексію Михайличенку - 57!

Олексію Михайличенку - 57!

Будучи вихованцем київського “Динамо”, Михайличенко дебютував за основний склад у віці 19-ти років. Він став одним із ключових гравців у "золотій" команді Валерія Лобановського, разом із якою він тричі ставав чемпіоном СРСР, тричі - володарем Кубка СРСР, здобув Кубок володарів Кубків УЄФА 1986-го року. У складі збірної СРСР став віце-чемпіоном Європи і олімпійським чемпіоном 1988-го року. Того ж року Михайличенко посів четверте місце в опитуванні France Football за титул найкращого футболіста року в Європі.

Михайличенка вважають одним із найтитулованіших динамівців. Після переходу з "Динамо" 1990-го року, він продовжив збирати титули й у Європі, ставши чемпіоном Італії у складі "Сампдорії" і п'ять разів завоювавши титул чемпіона Шотландії у складі "Рейнджерс".

Уже в якості тренера Михайличенко двічі привів "Динамо" до чемпіонства у 2003 і 2004 роках, завоював Кубок України і Суперкубок.

Футбольний клуб "Динамо" вітає Олексія Олександровича з Днем народження і бажає нових гучних перемог і титулів біля керма "Динамо"! Щастя Вам і здоров'я, удачі й успіхів в улюбленій справі, здійснення всіх заповітних бажань, миру і благополуччя в родині!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер