Алекс Фергюсон у гостях у «Динамо»

Алекс Фергюсон у гостях у «Динамо»

У вівторок уранці делегація «Манчестер Юнайтед» на чолі з головним тренером Апексом Фергюсоном здійснила екскурсію об’єктами динамівської інфраструктури. Спершу знаменитий тренер із помічниками відвідали заміську резиденцію «Динамо» в Конча-Заспі. Гідом гостей був генеральний директор клубу Резо Чохонолідзе.

- А чи варто у день гри запрошувати на базу делегацію суперника?
- Не бачу в цьому нічого поганого, - парирував Резо. – У нас не Байконур і не «Звездный городок». Двері клубу завжди відкриті гостям із усіх країн світу і сьогоднішній візит слугує зайвим тому підтвердженням. Ми повинні обмінюватись досвідом, спілкуватись, бути в курсі всіх останніх подій. Приємно знати, що інфраструктуру «Динамо» на власні очі хотів побачити один із найавторитетніших тренерів світу.

Більше за все Алексу Фергюсону сподобався футбольний манеж. Шотландець навіть перепитав, чи поля мають стандартні розміри. – Раніше в Конча-Заспі побував лікар нашої команди і залишився в захопленні від побаченого. Завжди корисно цікавитись, чим живуть інші клуби. Ваша база мене вразила. Навіть подумав, чи не побудувати нам щось схоже в Манчестері, - сказав сер Апекс.

Далі делегація вирушила до дитячо-юнацької школи «Динамо» імені Валерія Лобановського і, віддячивши «Динамо» за гостинність, повернулась до готелю.

Тепер знайомство уже динамівців із інфраструктурою манкуніанців відбудеться через два тижні напередодні поєдинку. А сьогодні ввечері нас усіх очікує захоплюючий футбольний спектраль Ліги чемпіонів «Динамо» - «Манчестер Юнайтед».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер