Андрій ШЕВЧЕНКО: «Приємно починати новий шлях із перемоги»

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Приємно починати новий шлях із перемоги»

- Хочу привітати одеситів, усіх українських уболівальників та гравців із перемогою! Велика їм подяка. Це була моя перша гра збірної в ролі тренера. Завжди приємно починати новий шлях із перемоги. Матч став черговою репетицією перед Євро-2016. Нам вдалося переглянути молодих футболістів та дати можливість зіграти досвідченим виконавцям.

- Перемога далася команді легко?

- Легких перемог не буває. Сьогоднішній матч дав дуже багато корисної інформації для тренерського штабу. Я впевнений, що вона принесе свої результати в майбутньому.

- Оцініть із позиції форварда, чого сьогодні не вистачало нашим футболістам, аби забити більше голів?

- Я можу дати оцінку не як форвард, а як помічник головного тренера. Хлопцям, звичайно, не вистачило реалізації. Особливо в першому таймі, там було кілька хороших моментів. Можливо, якби забили другий м'яч, гра відразу змінилася би, й нам було б легше. У другому таймі останніх п'ять-десять хвилин наші гравці виглядали розгубленими, можливо, втомилися. Пропустили кілька контратак, біля наших воріт виникло кілька моментів.

Але, загалом, перемога – це головне. Ми отримали інформацію, необхідну для тренерського штабу, дали можливість пограти багатьом футболістам.

* фото А.Куцан

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер