Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Михайло Фоменко – доволі вимогливий тренер»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Михайло Фоменко – доволі вимогливий тренер»

Повернувшись до розташування «Динамо», Андрій поділився своїми враженнями від кількох днів перебування в тренувальному таборі національної команди.

- Андрію, це був перший збір під керівництвом нового наставника. Яке враження справив Михайло Фоменко за першими днями роботи з ним?

- Якщо говорити про перше враження, то Михайло Іванович
доволі вимогливий тренер. Утім, за кілька днів, які ми провели в тренувальному таборі збірної, було важко познайомитися з ним ближче. Гадаю, перед офіційними матчами, коли ми зберемося на більш тривалий термін, познайомимося краще.

- Михайло Фоменко збирався проводити індивідуальні бесіди з футболістами. Чи відбулися вони, і про що була розмова, якщо не секрет?

- Так, тренер розмовляв практично з усіма. Цікавився, як справи в клубі, які причини, на наш погляд, невдалого результату в двох останніх матчах відбірного турніру. Кожен висловився, і я вважаю, що це правильно, коли тренер цікавиться думкою футболістів.

- Зміна обстановки, від'їзд до національної збірної, позитивно вплинуть на стан гравців?

- Гадаю, так. Позитивні емоції ще нікому не заважали. Багатьох друзів я давно не бачив, і був дуже радий побачитися з ними у збірній. Тому ці два-три дні минули дуже швидко.

- Підсумковий рахунок матчу з Норвегією
2:0, але перемогу не можна назвати легкою...

- Не можу сказати, що Норвегія показує технічний змістовний футбол, але в плані бажання боротися їм не відмовиш. Маючи у своєму складі високих атлетичних футболістів, ставка у скандинавів робиться переважно на стандарти. Втім,
як для першої гри, наближеної до офіційної, вважаю, ми зіграли непогано.

- Як оціниш свій стан? Незважаючи на товариський статус, матч із Норвегією вийшов цілком бойовим...

- Загалом, якщо оцінювати свої фізичні кондиції, відчуваю по собі, що готовий проводити на полі всі 90 хвилин.

- Той факт, що матч проводився в Іспанії, плюс для наших футболістів?

- Так, величезний плюс. І так останнім часом дуже багато перельотів
прилетіли на збори, полетіли до Києва, знову на збори, назад до Києва. До Севільї ми доїхали мікроавтобусом за дві години, а от назад виникли проблеми через нашого водія, і до розташування «Динамо» ми повернулися аж о першій годині ночі.

- Що Михайло Фоменко сказав футболістам після матчу в роздягальні?

- Подякував за гру. Сказав, що були як позитивні, так і не дуже моменти. Але детальніше вже будемо розбирати їх, коли зберемося наступного разу, вже перед офіційними іграми.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер