Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Ми програли, але показали хорошу гру»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Ми програли, але показали хорошу гру»

- Якщо чесно, нам за гру не соромно, ми показали хорошу гру. Але, на жаль, у футболі буває іноді, що, показуючи хорошу гру, ти програєш. Тож, я вважаю, що нам немає чого засмучуватися. Готуємося до чемпіонату, я думаю, всі бачили, що фізично ми підготовлені краще за «Шахтар». Я думаю, ми входимо у сезон у хорошій формі.

- Як вам одеські вболівальники?

- Я вважаю, що сьогодні все було організовано на найвищому рівні. Мені здається, що Одеса гідна того, щоб тут проводилися ігри чемпіонату. Чудовий стадіон, чудові вболівальники. Принаймні, я не бачив нічого поганого під час гри, все було організовано чудово. Тому мені здається, що Одеса готова приймати ігри чемпіонату України.

- Контраст у порівнянні з матчем фіналу Кубка України, коли вболівальники вибігли на поле, був відчутний...

- Гадаю, самі вболівальники теж подивилися на це збоку та побачили, що це не дуже красиво. У майбутньому, я впевнений, це не повториться.

- Як вирішувалося питання про те, хто стане у ворота після вилучення Шовковського?

- Від тренерів на цей рахунок жодних установок не було. Хто відчув у собі більше впевненості, той і став у ворота. На жаль, Драговичу не вдалося відбити пенальті.

- Після моменту, коли м'яч влучив у стійку воріт «Шахтаря», здалося, що ваша команда трохи пригальмувала... Вже думали про серію післяматчевих пенальті?

- Та я би не сказав, що ми пригальмували. Мені здається, перший тайм сильніше провів «Шахтар», а другий – ми. Вийшла рівна гра. Матч був до першого гола. Хто його забив, той і виграв. На жаль, це було не «Динамо».

- Чи немає у вас осаду, що рахунок не по грі?

- Осад, звичайно, є. Завжди неприємно програвати, ще й на останніх хвилинах. Але я пишаюся своєю командою. Ми були гідні перемоги, й, вважаю, ні в чому «Шахтарю» не поступилися, а десь навіть і перевершували.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер