Андрій ЯРМОЛЕНКО та Данило СИЛЬВА – у символічних збірних 21-го туру ЛПМ!

Андрій ЯРМОЛЕНКО та Данило СИЛЬВА – у символічних збірних 21-го туру ЛПМ!

За підсумками туру більшість провідних вітчизняних футбольних ЗМІ включили до символічних збірних цього туру правого захисника київського «Динамо» Данило Сильву, а також правого півзахисника-нападника Андрія Ярмоленка.

Данило СИЛЬВА

UA-football.com (4-й виклик): «Увесь правий фланг традиційно контролюється в «Динамо» таким гравцем, як Данило Сильва, й Ярмоленко легше грати, коли трохи нижче розташовується бразилець, постачає його гострими передачами й виконує всю чорнову роботу в обороні. У матчі з «Волинню» Сильва зробив кілька фірмових флангових рейдів, Шабанов в одному з таких моментів заробив на ньому червону картку, а також кілька разів урятував «біло-синіх», як наприклад, наприкінці зустрічі, завадивши пробити Шаповалу з хорошої позиції».

Matchday.ua: «У матчі проти «Волині» у правого захисника киян було не так багато оборонної роботи, хоча кілька разів Сильва й урятував команду, зате бразилець чудово діяв в атаках, допомагаючи Ярмоленку. І саме на ньому, до речі, вилучення заробив Шабанов».

Андрій ЯРМОЛЕНКО

UA-football.com (7-й виклик): «Без зайвої скромності можна відзначити, що всю гру, та й сам результат у поєдинку проти «Волині», зробив один гравець – Андрій Ярмоленко. Два голи-близнюки забив правий вінгер «біло-синіх» у ворота Кичака, розірвавши при цьому оборону лучан, а також допоміг відзначитися Гусєву, видавши блискучий пас на Олега. Чергова зустріч довела важливість «десятки» киян для команди, й як не вистачає Ярмоленка «Динамо» в таких протистояннях, яке було в середу з «Олександрією».

Football.ua: «Так, Волинь була повністю розібраною, але як можна не поставити до збірної туру гравця, який так чудово відвозив свого опонента (Шабанова), забив два м'ячі та віддав гольову передачу. Знову Ярмоленко найкращий правий півзахисник туру».

Matchday.ua: «Так, «Волинь» зараз летить у тартарари, й до візиту до Києва отримала п'ять «сухих» голів у Запоріжжі від «Зорі», проте й заслуг Ярмоленка, який оформив дубль та «асист» ще до перерви, не варто применшувати. Андрій робив із опонентами все, що хотів, як підсумок — розгромна перемога «Динамо» та друге місце хавбека «біло-синіх» в гонці бомбардирів нинішнього чемпіонату».

Footboom.com: «Основним творцем перемоги киян у домашньому поєдинку з «Волинню», як це часто трапляється, став лідер динамівців Андрій Ярмоленко. У двох гольових епізодах Андрій грамотними діями почав атаки, після чого сам же їх і завершив. А ще в одному епізоді в результаті сольного проходу та ефектної зрячої передачі-закидання створив гольову передачу Олегу Гусєву. До речі, вже дев'яту в чемпіонаті, яка дозволила вийти на першу сходинку в таблиці асистентів Ліги Парі-Матч сезону 2015-2016».

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер