Артем КРАВЕЦЬ: «Для «Динамо» останні півроку були успішними»

Артем КРАВЕЦЬ: «Для «Динамо» останні півроку були успішними»

- Ми перемогли, вважаю, результат заслужений, із першого місця вийшли з групи. У грі атаки змінювалися контратаками, ми більше хотіли перемогти, й нам більше пощастило.

- Сьогодні зіграли за планом?

- Ми вели свою гру. «Стяуа» – доволі організована, хороша команда, вони змусили нас більше оборонятися. Раніше такого не було, але ми граємо, як дозволяє суперник – це також необхідно враховувати. Адже ми не роботи. На щастя, перемогли.

- Якою вийшла осіння частина чемпіонату для «Динамо» та для вас особисто?

- На мій погляд, для команди це були доволі успішні півроку, ми показали непоганий результат – ідемо на першому місці в чемпіонаті, пройшли далі в Кубку України, також із групи Ліги Європи вийшли з першого місця, при цьому намагаючись показувати хорошу гру. Я сподіваюся, ми ще добре попрацюємо на зборах над організацією нашої гри та продовжимо в тому ж дусі. Що стосується мене, я відштовхуюсь від загальнокомандних досягнень та того, як команда виступає.

- Ви почали регулярно забивати...

- Звичайно, хочеться грати та відзначатися в кожному матчі. Я роблю для цього все, що можу, стараюся, а вирішувати тренерам. Перед нами стоять максимальні цілі. Ми показуємо хорошу гру й будемо від матчу до матчу додавати. Чому би не пройти якомога далі?

- Сьогодні було багато можливостей для взяття воріт у «Стяуа», але голи забивало лише «Динамо». Чи свідчить це про клас команди?

- Я би не сказав, що в них було набагато більше можливостей. У першому таймі й у нас було багато моментів, зокрема, в мене. І так склалося, що ми теж їх не реалізували. А в другому таймі «Стяуа» вже оголила всі тили й нам пощастило забити в контратаці.

- Чому вам не вдалося реалізувати шанси сьогодні? Що відбувається?

- Не реалізував моменти в цій грі – реалізую в наступній. Працюю над цим. Якби нападники реалізували сто відсотків своїх моментів, думаю, їх би менше цінували. Буває так, що десь не пощастило, десь не склалося. Але ми виграли, й це – головне.

- Що було в роздягальні після матчу?

- Тренери привітали з перемогою, побажали добре відпочити. Головне повернутися з відпустки без травм та хвороб.

- Із ким би ви хотіли зіграти за жеребкуванням?

- Не знаю, я детально не дивився суперників. Але для мене особисто, чим «наполегливіший» суперник, тим краще. Мені би хотілося зустрітися з «Ліверпулем»

* фото А.Куцан

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер