Артем Кравець очима наших німецьких колег з «Штутгарта»

Артем Кравець очима наших німецьких колег з «Штутгарта»

Наводимо його повністю, що називається, без купюр.

«Позаду перший тиждень тренувань зі своїми товаришами в новій команді для Артема Кравця. Українець рішуче налаштований проявити себе в матчах за «Штутгарт» у Бундеслізі.

Час, що минув, не був легким для Артема Кравця, який, вичавивши із себе посмішку, зізнався: «Я трохи втомився». Попередні сім днів у Белеку, де команда за добу проводить по три тренування, що включають у себе незліченну кількість найрізноманітніших бігових вправ, а також товариські матчі, відібрали у форварда та його колег по команді велику кількість енергетичних ресурсів.

Проте Артем Кравець добре знайомий із «періодом страждань» у тренувальному таборі, який передбачає досягнення певних цілей. «Я думаю, що Бундесліга є найкращою лігою у світі. Я хочу проявити себе та допомогти «Штутгарту» досягти хороших результатів у другій половині сезону», – заявив зимовий український новачок, для якого інтеграція в команду є лише частиною мети.

Наступний крок

Для того, щоб реалізувати свої наміри, для нападника важливо встановити та розвинути хороше взаєморозуміння з одноклубниками. Він ще під час проходження медогляду вказав на те, як цього досягти: «Я хочу швидко вивчити німецьку мову», – таким було його твердження, а тепер, після восьми днів, він додав: «Я вже розумію деякі речі, але є труднощі з вимовою». Напрями руху, такі як «links, rechts» (наліво, направо), вже увійшли до його лексикону так само, як і цифри. Допомагають і партнери по команді, Борис Тащі, з яким він ділить кімнату, а також уроки на YouTube.

Нападник спокійно, але рішуче почав працювати над виконанням поставлених завдань. «Я хочу бути готовим до початку другої половини сезону», – наполягає Артем Кравець. Після цього посмішка повертається на його обличчя. На питання, чому він обрав у «Штутгарті» футболку з No.23, він відповів: «Мій улюблений номер 22, але він виявився зайнятий, тому я обрав 23, що підтверджує факт того, що «Штуттгарт» є для мене наступним кроком».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер