»Бешикташ» – «Динамо» – 1:0. Ускладнили завдання

»Бешикташ» – «Динамо» – 1:0. Ускладнили завдання

Перша поразка «Динамо» в групі Ліги Європи. Набрані очки в матчі з «Бешикташем» могли наблизити «Динамо» до виходу з групи, проте бажаного досягти не вдалося. У результаті поразка та третій рядок у турнірній таблиці.

Обидва суперники, розуміючи стратегічну важливість зустрічі, дуже відповідально до неї підійшли. Юрій Сьомін на додаток до травмованого Михалика та Попова перед самим початком матчу не дорахувався Гусєва. В Олега піднялася температура, довелося думати, ким замінити одного з провідних гравців. Вибір зупинився на Корреа, який практично не грав у нинішньому сезоні. Несподіваним виглядало рішення тренера залишити в запасі Ідейє. «Динамо» явно не збиралося діяти «першим номером» й особливо в першому таймі бракувало гравця, здатного втекти від захисників у ході контратаки. Мілевському, Алієву та Корреа для цього бракувало швидкості, а в Ярмоленко не знайшлося можливості.

Перший тайм пройшов на половині поля «Динамо». Основні загрози воротам Шовковського йшли після подач із флангів, прикрити швидких нападників у завершальній стадії атаки не завжди вдавалося. Пощастило, що Куарежма та Алмейда не поцілили у ворота з вигідних позицій. Ще в одному епізоді Хачеріді зрізав м’яча до своїх воріт, але дива реакції показав Шовковський. У киян міг відзначитися Мілевський, який пробив головою трохи вище воріт.

У перерві зустрічі Сьомін провів «традиційну» заміну. Гармаш, який отримав у першому таймі попередження, був близький до того, аби виклопотати від арбітра картку іншого кольору. Довелося тренеру зіграти на випередження, випустивши Нінковича. Після перерви динамівці стали більше володіти м’ячем, але небезпечні моменти продовжували виникати біля одних воріт. Узяття володінь Шовковського сталося на 67-й хвилині – Коркмаз після подачі кутового перестрибнув Мілевського, який тримав його, й ударом головою вбив м’яча точно за призначенням. Лише після цього моменту динамівці стали більшими силами йти до атаки, створювати моменти.

Пожвавилася гра з виходом на поле Ідейє. Нігерієць і гол забив, але арбітр на мить раніше зафіксував офсайд. Найнебезпечніші моменти в нашої команди виникли вже в компенсований арбітром час. Спочатку м’яч після удару Юссуфа воротар Гюнен витягнув із самої «дев’ятки», а в останній атаці, в ній взяли участь усі динамівці, включаючи Шовковського, м’яч кидався у штрафному майданчику, було завдано цілої серії ударів, але всі вони влучили у воротаря чи захисників. На жаль, почали атакувати наші футболісти надто пізно, свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу «Бешикташа».

«Динамо» значно ускладнило завдання виходу з групи. Тепер, щоб посісти друге місце, нам необхідно сподіватися на осічку «Бешикташа», при цьому самим набирати очки.

Он-лайн матчу

Фотогалерея матчу

БЕШИКТАШ – ДИНАМО – 1:0 (0:0)

«Бешикташ»:
99. Гюнен, 3.Койбаші, 6.Сивок, 7.Куарежма – кап, 8.Кавлак, 13.Хілберт (33.Еду, 87), 15.Ауреліо (18.Уйсал, 63), 20.Сімао (23.Голошко, 90 2), 28.Ернст, 34.У.Алмейда, 55, Коркмаз.

«Динамо»: 1.Шовковський – кап, 2.Данило Сильва, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 8.Алієв, 9.Ярмоленко, 10.Мілевський, 19.Гармаш (36.Нінкович, 46), 34.Хачеріді, 37.Юссуф, 77.Корреа (11.Ідейє, 75).

Гол: Коркмаз (67).

Турнірна таблиця після 4-х турів:

 

 
 
І
В
Н
П
М
О
1.
«Сток Сіті»
4
3
1
0
8-3
10
2.
«Бешикташ»
4
2
0
2
7-4
6
3.
«Динамо»
4
1
2
1
3-3
5
4.
«Маккабі»
4
0
1
3
3-11
1

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер