Беньямін Вербич: «На третьому зборі більш детально працюватимемо над тактикою»

Беньямін Вербич: «На третьому зборі більш детально працюватимемо над тактикою»

Автор першого голу «Динамо» на заключному зимовому зборі Беньямін Вербич в ефірі клубного каналу прокоментував розгром сербської «Інджії» (4:0) та розповів про роботу на зборах.

- Наскільки важко розпочинати збір одразу з літака?

- Звичайно, це трохи важкувато. Прокинулися рано-вранці, вирушили в аеропорт, у літаку трохи поспали, а після прильоту пообідали, відпочили – і вже гра. Але ми звикли. Коли грали у Стамбулі з «Фенербахче», також провели матч у день прильоту, але зіграли нормально, як і сьогодні. Рухаємось далі – залишився останній збір, після якого вже стартує чемпіонат.

- Незважаючи на розгромний рахунок, чекали на такий опір від команди другої сербської ліги?

- Як Буяльський казав в одному з інтерв'ю, клуби УПЛ проти нас здебільшого обороняються, тоді як усі команди, з якими ми зустрічалися на зборах, намагаються атакувати. Сьогоднішній суперник дуже багато рухався на полі та створив багато моментів. Нам потрібно розібрати свої помилки та не повторювати їх.

- На перших двох зборах хлопці грали в основному по тайму, сьогодні ж перший склад провів на полі 60 хвилин, а хлопці, які вийшли у другому таймі, після гри проведуть ще 30-хвилинне тренування. Команда додає у витривалості?

- На перших двох зборах ми працювали над фізичною підготовкою, а на останньому будемо детальніше працювати над тактикою. Думаю, ігровий час збільшуватиметься, щоб футболісти отримали більше ігрової практики.

- Для тебе було символічно забити перший гол на зборі? Вважаєш себе фартовим?

- Ні, я вже застарий для цього (сміється). Для будь-якого гравця забивати, звичайно, приємно, але ще краще, коли команда виграє.

- На третьому зборі контрольні ігри проводитимуться через день. Команда впорається з таким навантаженням?

- Звичайно. На перших двох зборах ми також грали регулярно. Для нас, футболістів, цікавіше грати, аніж просто тренуватися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер