Ліга Конференцій, раунд плей-оф. «Бешикташ» - «Динамо» 1:0. Звіт про матч

Ліга Конференцій, раунд плей-оф. «Бешикташ» - «Динамо» 1:0. Звіт про матч

«Динамо» мало перемогти у матчі-відповіді у Стамбулі, щоб пробитися до групового етапу Ліги Конференцій. Але це було дуже складне завдання, якщо врахувати фактор місцевих фанатів, результат першого матчу та можливості суперника на трансферному ринку.

Сценарій матчу був легко передбачуваний - «Бешикташ» буде з перших хвилин атакувати та намагатися забити швидкий гол, у той час, як головним завданням киян буде стримати цю навалу, заспокоїти гру та шукати свій шанс у контратаках. «Бешикташ» дійсно намагався атакувати великими силами, проте біло-сині контролювали ситуацію та не дозволили суперникам створити багато моментів.

Найбільш неприємний відрізок першого тайму кияни пережили з 17-ї по 19-ту хвилини: за цей час міг забити Мулека, а потім він же влучив у стійку воріт.

Динамівці змогли заспокоїти гру, тримали м'яч якомога далі від своїх воріт та вдалими індивідуальними діями у центрі змушували суперника помилятися, фолити та заробляти жовті картки. На жаль, це не особливо допомогло команді в атаці, за перший тайм можна відмітити удар здалеку у виконанні Ваната та небезпечний розіграш штрафного.

Після перерви нічого особливо не змінилося. Господарі відразу пішли в атаку, зробили декілька небезпечних передач у штрафний майданчик «Динамо», але без ударів.

Ключові події відбулися на 51-й та 52-й хвилинах. Спочатку динамівці вибігли у контратаку 2 в 1, але не зуміли навіть пробити по воротах суперника, а потім головна зірка господарів Абубакар продемонстрував індивідуальну майстерність у штрафній «Динамо» та забив єдиний гол у матчі.

Після голу камерунця гра втратила динаміку, команди почали багато фолити та нервувати. Господарі були ближчими до того, щоб забити другий гол, ніж динамівці створити повноцінний гольовий шанс. Мулека двічі загрожував воротам Бущана, міг забивати й Абубакар, проте головне завдання гравці «Бешикташу» виконали.

Динамівці намагалися змінити хід зустрічі за допомогою замін, але це не дало необхідного ефекту. Як результат, «Бешикташ» переміг у матчі та кваліфікувався до групового турніру Ліги Конференцій.

«Бешикташ» - «Динамо» 1:0
Гол: Абубакар (52)

«Бешикташ»: Гюнок - Булут, Коллі, Уйсал, Рос'є - Хаджіахметович, Учан (Окслейд-Чемберлейн, 89), Фернандеш, Рашиця (Зайнутдінов, 75), Мулека (Ребіч, 75) - Абубакар (Тосун, 81)

«Динамо»: Бущан - Тимчик (Беніто, 89), Попов, Сирота, Дубінчак - Сидорчук (Бражко, 85), Шапаренко (Андрієвський, 76), Буяльский, Караваєв, Волошин (Діалло, 76) - Ванат

Попередження: Булут (33), Коллі (34), Абубакар (34), Рос'є (58), Мулека (72), Учан (82) - Шапаренко (30), Сидорчук (40), Попов (48)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер