»Бешикташ» – «Динамо»: арбітри з Норвегії

»Бешикташ» – «Динамо»: арбітри з Норвегії

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати матч 4-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА між «Бешикташем» та «Динамо».

Головним рефері поєдинку призначено Томмі Скьєрвена (Tommy Skjerven). Норвежець народився 25 липня 1967 року, зайнявся суддівством у 1984 році, а з 2001-го є арбітром ФІФА. За професією – журналіст інтернет-видання (www.noreg.no).

Із «Динамо» норвезькому арбітру перетинатися не доводилося, але з українськими клубами зустрічався, і не одного разу. У сезоні 2005/2006 Скьєрвен зафіксував виїзну перемогу «Шахтаря» над німецьким «Штутгартом» у рамках групового турніру Кубка УЄФА (2:0), а за два роки під наглядом Томмі одеський «Черноморець» удома зіграв внічию з французьким «Лансом» у третьому раунді Кубка Інтертото (0:0). Хороші спогади від зустрічі з цим арбітром і в «Карпат» – в попередньому сезоні львів'яни переграли на виїзді грузинський «Зестафоні» в матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА.

Допомагати обслуговувати поєдинок норвежцю будуть його співвітчизники – асистенти арбітра Стейнар Холвік (Steinar Holvik) та Гейр Аге Масовн Холен (Geir Age Masovn Holen). Додаткові асистенти – Браге Сандмоен (Brage Sandmoen) та Андерс Йохансен (Anders Johansen). Четвертий арбітр – Тронд Івар Довле (Trond Ivar Dovle).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер