Браун Ідейє – золотий «суперорел»!

Браун Ідейє – золотий «суперорел»!

Браун Ідейє вийшов на поле у стартовому складі та зайняв позицію центрального нападника, час від часу зміщуючись на правий фланг. Першим же дотиком форвард «біло-синіх» вивів на ударну позицію захисника Ефе Амброуса, який пробив у рамку воріт.

На 10-й хвилині поєдинку динамівець мав чудовий шанс відкрити рахунок у матчі. Після подачі справа Браун, у боротьбі із захисником та воротарем суперника, примудрився пробити, але м'яч пройшов трохи вище поперечини.

Наприкінці тайму Нігерія, далеко не без допомоги Ідейє, спромоглася відкрити рахунок! Саме форвард киян зупинив контратаку Буркіна-Фасо на чужій половині поля, відібравши м'яча на правому фланзі та відпасував уперед. Удар нападника «Челсі» Віктора Мозеса заблокував захисник, а Сандей Мба, який опинився першим на відскоку, в боротьбі з двома футболістами зміг проштовхнути сферу точно в дальній кут!

Перший небезпечний момент у другому таймі також на рахунку Ідейє. Браун прийняв м'яча на лівому куті воротарського та пробив – голкіпер зміг відбити м'яча. В останній 10-хвилинці у Брауна були ще два хороші моменти. Спочатку він відгукнувся на простріл із лівого флангу, але замість удару метрів із 12-ти залишив м'яч Віктору Мозесу, який пробив повз ворота. А буквально в наступній атаці Ідейє мав шанс подвоїти перевагу своєї команди, але цього разу на простріл із флангу форвард не дотягнувся.

У компенсований час матчу, коли нігерійці вже думали, як утримати перемогу, за зрив контратаки динамівець отримав жовту картку. Підсумок – мінімальна, але така значуща перемога збірної Нігерії над Буркіна-Фасо з рахунком 1:0!

Браун Ідейє – чемпіон Африки!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер