Браун ІДЕЙЄ: «Дуже вдячні вболівальникам клубу за підтримку та віру в нас»

Браун ІДЕЙЄ: «Дуже вдячні вболівальникам клубу за підтримку та віру в нас»

- Боббі, як ти оцінюєш минулий сезон?

- Напевно, я нікого не здивую, якщо скажу, що він був невдалим, як для команди, так і для мене особисто. Вийшов він якимось зім'ятим. Були певні сплески, але показати стабільно високу якість гри нам не вдавалося.

- Кінцівка, тим не менш, склалася доволі успішно, чи не так?

- Це так. Перемога в Кубку України над таким сильним суперником, як «Шахтар», була нам просто необхідна. Вболівальники клубу зачекалися від нас такого успіху, й я дуже радий, що нам вдалося їх порадувати таким тріумфом.



- Наскільки протягом сезону ти відчував підтримку вболівальників команди?

- Я та мої партнери по команді дуже вдячні нашим уболівальникам за те, що навіть у найважчі моменти вони підтримували та вірили в нас. Повірте, це дуже важливо. Повторюся, я дуже задоволений тим, що нам урешті-решт вдалося привезти до Києва національний Кубок.

- Перемогу в Кубку вам вдалося здобути вже з новим тренером...

- Новим за посадою, але не по суті. Сергій Ребров проводив разом із гравцями велику кількість часу в тренувальному процесі. Після його призначення спочатку виконуючим обов'язки, а потім і затвердженого головним тренером команди він продовжив свою роботу вже в більш високому статусі.



- Що змінилося після того, як пішов Олег Блохін та було призначено Сергія Реброва?

- Головна зміна – це атмосфера всередині команди. Вона стала позитивною в багатьох моментах. Гравці розслабилися, що й позначилося на результатах. Зникла якась знервованість та, навпаки, з кожним вдалим матчем у нас зростала впевненість у власній силі. Дуже важливо й те, що Сергій Ребров особисто спілкується з футболістами. Це допомагає зрозуміти вимоги, щоб утілити їх у матчах.

- На жаль, чемпіонат світу в Бразилії пройде без твоєї участі...

- Це футбол. Так сталося. Тим не менш, я хочу щиро побажати хлопцям, які поїдуть захищати честь Нігерії на чемпіонаті, великих успіхів. У нас сильна збірна, й вона в Бразилії може здивувати багатьох.

- Тепер у тебе з'явилася можливість відпочити. Як ти збираєшся провести свою відпустку?

- Сезон справді був важким, і відпочинок потрібен як ніколи. Спочатку ми всією сім'єю поїдемо на батьківщину до Нігерії. Після цього традиційно маємо намір відпочити в Майямі.



- Бажаємо вдало провести відпустку та повернутися до Києва з бажанням досягти максимальних результатів у новому сезоні!

- Щиро дякую.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер