Чемпіонат U-19 буде проходити в новому форматі

Чемпіонат U-19 буде проходити в новому форматі

Представники клубів, серед яких був і заступник директора ФК «Динамо» (Київ) Сергій Мохник (на фото), одностайно висловилися, що ці змагання мають проводитися.

За результатами наради було доручено Дирекції ПЛ винести на затвердження Загальних зборів кількість учасників, календар та формат Чемпіонату U-19.

Кількість учасників – чотирнадцять. Також не виключено, що додатковим, п’ятнадцятим, учасником Чемпіонату U-19 стане команда 19-річних одного з клубів ПФЛ. Рішення про це буде прийматися на Загальних зборах ПЛ.

Формат. На першому етапі команди будуть поділені на три групи за територіальним принципом. Етап буде складатися з трьох кіл. На другому етапі команди, що посіли у своїх групах перші два місця, а також дві найкращі команди, що посіли у своїх групах треті місця, сформують групу «1» із восьми команд, в якій у двоколовому турнірі буде вестися боротьба безпосередньо за нагороди Чемпіонату U-19. Інші шість або сім учасників зіграють утішний двоколовий раунд.

Терміни проведення турніру: 20 серпня – 26 листопада 2014 року (перший етап), 11 березня – 10 червня 2015 року (другий етап).

Календар. Буде розроблено адміністрацією ПЛ та відправлено клубам на узгодження.

www.fpl.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер