День до матчу з «Барселоною»: максимальна концентрація

День до матчу з «Барселоною»: максимальна концентрація

Усе менше часу залишається до зустрічі 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому київське «Динамо» прийме на НСК «Олімпійський» іспанську «Барселону».

Традиційно напередодні єврокубкових зустрічей команди проводять передматчеві медіа-активності для ЗМІ. «Динамо» та «Барселона» сьогодні зустрічали представників медіа на своїх клубних базах: каталонці – ще перед вильотом до Києва на «Сіутат Еспортіва», а «біло-сині» – у Віті-Литовській.

Цілеспрямована підготовка до поєдинку з «Барселоною» розпочалася для динамівців одразу після повернення з перемогою з Маріуполя – вже в неділю команда знову зібралася у клубному розташуванні та провела відновлювальне тренування. Сьогоднішній день у киян розпочався з обов’язкового тестування на COVID-19 та медичного обстеження. Після обіду тренерський штаб провів тактичне заняття для команди, після чого Мірча Луческу та Микола Шапаренко відповіли на запитання журналістів у ході передматчевої прес-конференції.

Наставник «Динамо», зокрема, наголосив, що його підопічні не потребують додаткової мотивації на майбутній поєдинок, і він вірить у те, що динамівці завтра продемонструють якісну гру. Остання кадрова проблема у киян – це травма Віталія Миколенка, який приєднався в лазареті до Артема Бєсєдіна, Дениса Попова та Владислава Кулача. Натомість разом із командою в повну силу займається Микита Бурда.

Також Мірча Луческу відзначив, що після складних виїздів у рамках Ліги чемпіонів до Мюнхена та Барселони важливою є підтримка вболівальників, яким дозволено заповнити НСК «Олімпійський» на 50% від загальної місткості стадіону. Саме рідні фани стануть завтра тією визначальною рушійною силою, яка заряджатиме та штовхатиме команду вперед.

Відповідно до правил УЄФА, представники ЗМІ могли спостерігати за тренуванням киян перші 15 хвилин, під час яких гравці здійснили пробіжку на два поля, провели вправи з міні-бар’єрами під наглядом тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби та розім’ялися в квадратах. За словами Миколи Шапаренка на прес-конференції, запорука успіху в зустрічі з «Барселоною» – це дисциплінована гра в обороні та впевненість у своїх силах. Тож динамівці максимально зосереджені на майбутньому протистоянні, сумлінно виконуючи вказівки тренерів, але при цьому не втрачають гарного настрою та можливості пожартувати один із одним під час вправ.

У день поєдинку в планах «Динамо» – передматчева тренувальна сесія, після чого Мірча Луческу дасть фінальну установку на гру. На НСК «Олімпійський» команда вирушить за дві години до стартового свистка матчу, який пролунає о 22:00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер