Денис БОЙКО: «Вітаю команду з важливою перемогою»

Денис БОЙКО: «Вітаю команду з важливою перемогою»

- «Ренн» багато бив по воротах, особливо здалеку...

- Будь-який суперник у Лізі Європи - це команди хорошого рівня. «Ренн» грав удома і не дивно, що вони атакували. У них більш силовий футбол, багато діють на стандартах. Плюс багато б'ють здалеку. Хочу привітати команду з важливою, вольовою, перемогою. Ми залишилися вдесятьох, досягли позитивного результату. Хочу подякувати хлопцям, адже я припустився помилки в першому таймі, але вони не зупинилися і, як бачите, здобули результат.

- Перед матчем казали, що дуже важливо виграти, щоб зняти емоційну напругу - команда ще не вигравала в Лізі Європи. Зараз ця напруга спала?

- Складно відповісти. Ми йдемо від матчу до матчу. Перед цим ми могли виграти два матчі, але обидва звели внічию. Зараз перемогли, хоча, думаю, мало хто вірив у нас, тим паче після видалення. Усі раді, усі задоволені, у роздягальні хороша атмосфера. Завжди приємно вигравати.

- Уперше з березня Віктор Циганков не зіграв в офіційному матчі за «Динамо». Наскільки складно було грати без Віктора, адже він, дійсно, лідер команди?

- Так, Вітя - лідер, але, повторюся, у нас дуже хороший колектив і є хлопці, які в будь-який момент готові вийти і замінити його, коли є проблеми зі здоров'ям. Сьогодні вийшов Сідклей, відіграв 90 хвилин і тренерський штаб їм задоволений, він допоміг команді добитися результату.

- Два удари у створ і два голи - це удача або клас?

- Не знаю. Рахунок є і це - найголовніше. А вдача це чи клас - це вже вам, журналістам, розбирати і вирішувати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер