Дерліс ГОНСАЛЕС: «Перехід до «Динамо» став стимулом для мене»

Дерліс ГОНСАЛЕС: «Перехід до «Динамо» став стимулом для мене»

Об 11:05 за українським часом перший віце-президент ФК «Динамо» Віталій Сівков та Дерліс Гонсалес поставили підписи під п'ятирічним контрактом, підтвердивши угоду міцним рукостисканням. «У добрий шлях!  сказав Віталій Семенович футболісту, вручаючи динамівську футболку з 25-м номером на спині.  Грай у «Динамо», показуй свої найкращі якості й разом із клубом досягай перемог. Виправдовуй надії президента клубу Ігоря Суркіса, який багато зробив для твого переїзду до Києва».

Гонсалес відразу приміряв біло-синю динамівську футболку, з цікавістю позуючи клубному фотографу та телебаченню. А після дотримання всіх формальностей дав своє перше інтерв'ю в якості гравця «Динамо».

- По-перше, я хотів би подякувати президенту «Динамо» Ігорю Суркісу за надану довіру. Перехід до такого клубу став для мене стимулом. Команда постійно виступає в Лізі чемпіонів, я же своєю грою буду намагатися виправдати покладені на мене надії.

- У складі «Базеля» ви зіграли проти «Динамо» в товариському матчі. Пам'ятаєте його?

- Звичайно, це було в Марбельї. Знаю, що у клубі виступають гравці з Бразилії та Португалії.



- У вас уже відбулася розмова із Сергієм Ребровим?

- Так, учора я спілкувався з головним тренером та його помічником Раулем. Зараз їду до Швейцарії, а в понеділок із сім'єю повернуся до Києва.

- У вас зараз травма стегна, як скоро зможете приступити до тренувань?

- Перед підписанням контракту я пройшов медобстеження. Лікар «Динамо» сказав, що після реабілітаційного періоду, який триватиме тиждень, зможу приступити до пробіжок.

- Виступаючи за збірну Парагваю, як часто вам доведеться літати на матчі й наскільки довго вас не буде в розташуванні «Динамо»?

- Восени розпочинається відбірковий цикл, дві зустрічі в нас будуть у жовтні та листопаді. Зазвичай під час матчів збірних у клубів настає перерва, тож я сподіваюся не пропускати ігри за «Динамо».

- І все ж, головний мотив змінити спокійну Швейцарію на повну викликів Україну – можливість грати в Лізі чемпіонів?

- У тому числі й це. «Динамо» є великим клубом, за який я приїхав виступати. А все інше мене не цікавить.



- Чому обрали 25-й номер на футболці?

- Це дата народження моєї доньки Іліани.

- Швидше за все, на вас у «Динамо» розраховують на позиції Ленса. Наскільки складно для вас буде замінити колишнього лідера?

- Зі свого боку докладу максимум зусиль, щоб стати гравцем основного складу. Для цього буду працювати та віддавати всі сили, а тренери вже визначать моє місце на полі.

- Від гравця на позиції флангового півзахисника тренери вимагають відпрацьовувати як у нападі, так і в захисті. Ви готові до цього?

- Я на цій позиції грав у «Базелі» й для мене не є проблемою відпрацьовувати в обороні. У всякому разі, збоку тренерів ніколи не було нарікань.

- У «Базелі» ви переважно грали на правому фланзі, для вас не буде проблемою в «Динамо» перейти на лівий?

- У мене вже відбулася розмова з тренером. Не буде проблемою грати ліворуч, а з часом тренери детальніше розберуться та визначать найкраще для мене місце на полі.

- У житті ви правша чи шульга?

- Правша.

- У попередній Лізі чемпіонів ви відзначилися тричі. Набутий досвід допоможе забивати в Лізі чемпіонів і за «Динамо»?

- Один гол забив на «Сантьяго Бернабеу» «Реалу», два в Базелі у ворота «Порту» та «Лудогорця». Сподіваюся, й у нинішній Лізі чемпіонів вдасться порадувати вболівальників «Динамо» забитими м'ячами.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер