Динамівці долучилися до допомоги дніпровським медикам

Динамівці долучилися до допомоги дніпровським медикам

Місто Дніпро за останній місяць стало гуманітарним і медичним хабом для вимушених переселенців зі східних і південних областей України, а місцеві лікарні заповнені пацієнтами, що фізично постраждали від російської військової агресії. Лікарі працюють на межі людських можливостей, аби врятувати життя українських воїнів і мирних українців, тому також потребують регулярної волонтерської допомоги та підтримки.

У постійному контакті з медичним фронтом працюють й українські футболісти, котрі, разом із багатьма українцями, під час війни активно долучилися до волонтерського руху. Сьогодні благодійний фонд Романа Зозулі передав до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова надважливі у реконструкції оболонки спинного та головного мозку медичні продукти. У фінансуванні придбання необхідних препаратів взяли участь і гравці «Динамо» - Георгій Бущан і Микола Шапаренко.

Відзначимо, що футболісти «Динамо» не лише самостійно допомагають Збройним силам України та українцям, які постраждали від російської навали, а й створили спільний фонд військової та гуманітарної допомоги Україні, зусиллями якого здійснюють адресне забезпечення потреб українських воїнів і гуманітарну допомогу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер