Динамівці допомогли збірній України U19 перемогти В'єтнам на турнірі в Південній Кореї

Динамівці допомогли збірній України U19 перемогти В'єтнам на турнірі в Південній Кореї

Юнацька збірна України вікової категорії U19, складена з гравців не старших 2005-го року народження, продовжує свої виступи у міжнародному товариському турнірі Seoul Cup. Нагадаємо, у першому матчі підопічні Олега Кузнецова поступилися господарям - однолікам з Південної Кореї 2:4. А сьогодні вранці наша команда зустрілася зі збірною В’єтнаму.

«Синьо-жовті» здобули перемогу з рахунком 3:2. У складі збірної України дубль оформив півзахисник «Динамо» Дмитро Кремчанін, який вийшов на заміну, ще один гол – в активі нападника Сергія Панченка.

Загалом, у матчі взяли участь вісім динамівців. Устартовому складі на поле вийшли воротар Вячеслав Суркіс, захисники Єгор Сизонюк та Назар Балаба, а також півзахисник Назар Янчишин. Перші двоє провели на полі увесь матч, Балаба у перерві був замінений на ще одного представника «Динамо» Тараса Михавка, а Янчишин залишив поле на 65-й хвилині.

Крім того, після перерви на заміну також вийшли захисник Олексій Гусєв та півзахисник Дмитро Кремчанін. А Максим Василецць з'явився на заміну на 65-й хвилині.

У заключному, третьому, поєдинку на турнірі в Сеулі наша збірна зустрінеться з командою Марокко. Гра відбудеться 15 жовтня, початок о 6:30.

Нагадаємо, що з 15-го до 21 листопада ця юнацька збірна України гратиме у кваліфікаційному раунді Євро-2024 (U19). За підсумками жеребкування «синьо-жовті» зустрінуться з командами Словаччини, Косова та Мальти (господар змагань).

Seoul Cup-2023, 2-й тур

Україна U19 – В’єтнам U19 – 3:2 (1:1)

Україна: Суркіс, Балаба (Михавко, 46), Сизонюк, Білоконь (Гусєв, 46), Лисенко, Шамузов (Кремчанін, 46), Михайлів (Ващенко, 46), Янчишин (Дзень, 65), Годя (Деркач, 46), Панченко, Микитюк (Василець, 65).

Голи: Панченко (43), Кремчанін (80, 87) - Конг Фуонг (14), Мін Тьєн (55).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер