«Динамо» та Фонд братів Суркіс передали сім фур гуманітарного вантажу військовим

«Динамо» та Фонд братів Суркіс передали сім фур гуманітарного вантажу військовим

Вже більше року Україна потерпає від неспровокованої, агресивної та загарбницької війни росії. Щодня нашим захисникам, які встали на захист своєї держави, потрібна не лише моральна, а й матеріальна підтримка та практична допомога. З перших днів війни ФК «Динамо» Київ та Фонд братів Суркіс долучилися до забезпечення наших воїнів усім необхідним, закриваючи актуальні потреби різних підрозділів та формувань.

Технічні засоби та предмети першої необхідності, борошно, продукти харчування, супи, технічні засоби зв'язку, розвідувальні дрони, генератори, транспортні засоби, включаючи автомобілі та катер – усі ці та багато інших речей вже вирушили на фронт, щоб хоча б трохи полегшити життя українських військових.

А 3-го березня на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського відбувся черговий процес передачі гуманітарної допомоги нашим героям. Одразу сім фур соку вирушило до солдатів, щоб вони могли насолодитися смачним та корисним напоєм і запастися вітамінами.

ФК «Динамо» та Фонд братів Суркіс вдячні за допомогу у реалізації гуманітарної місії нашим американським партнерам Human Kindness Project в особі Станіслава Емануель Горубіна.

Віталій Сівков, перший віцепрезидент ФК «Динамо» (Київ):

- Ми знову на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, і знову продовжуємо наш марафон з надання допомоги ЗСУ разом з Фондом братів Суркіс. Слово «війна» - коротке, але скільки ж за ним горя, болю та страждань конкретних людей, цілих міст і сіл, цілої країни. Скільки біди, крові та мук принесла ця війна на нашу землю. На мене справили велике враження кадри з військового шпиталю під Бахмутом, інформація про тамтешню обстановку і поранених героїв, бійців, які дуже страждають, яким дуже боляче. Як довго ще триватиме ця війна, і скільки ж часу нам знадобиться, щоб залікувати усі рани, щоб втамувати увесь біль. Це стосується не лише поранених військових, а й звичайних цивільних громадян, дітей, жінок, стареньких.

Тому сьогодні я з гордістю йшов виконати доручення – доставку масштабної гуманітарної допомоги, яка сьогодні тут представлена. І Фонд братів Суркіс, і ФК «Динамо» (Київ), і всі ми хочемо зробити ще більше, адже величина біди показує, що нам потрібно ще багато працювати, щоб залікувати рани на тілах, у душах, на землі, в містах і селах.

Григорій Михайлович та Ігор Михайлович Суркіси вирішили сьогодні зробити більш масштабну акцію: у цих семи фурах знаходиться сік у пакетах, загалом їх більше півтора мільйона. Усі ці машини – результат ще одного етапу нашої роботи. Загалом, ми передали різним підрозділам ЗСУ вже не один десяток фур – більше 1000 тон різних гуманітарних вантажів: медичного обладнання, санітарно-гігієнічних та миючих засобів, продуктів харчування, супів, батончиків тощо. Усі зусилля спрямовуємо на підтримку наших Збройних сил, щоб полегшити їхню роботу, щоб вони могли нормально харчуватися, принаймні мати смачну та корисну добавку до їхнього раціону на передовій.

Продовжимо це робити і надалі, адже засновники Фонду намагаються зробити доставки масштабнішими та помітнішими. Тому що одна фура – це багато, але з урахуванням потреб наших військових потрібно більше. 18-20 фур, які вже відправилися на фронт від Фонду братів Суркіс та ФК «Динамо» (Київ) якраз це демонструють. Таким чином ми можемо задовольнити потребу значної кількості споживачів «на нулі», бо там дуже важко.



Командир військової частини полковник Михайло Попадюк:

- Ми хочемо подякувати за надану нам допомогу, адже соки дуже корисні для поліпшення харчування наших бійців. Вони будуть доставлені військовослужбовцям, які виконують відповідні завдання за призначенням.

Також ФК «Динамо» допомагає і простим людям – співвітчизникам, що постраждали від наслідків війни, реалізуючи проекти з відбудови дитячих садочків та медичних амбулаторій у Київській області. Крім того, нещодавно клуб передав цілу вантажівку різноманітних медичних засобів військовому шпиталю. Захисні медичні костюми, халати, рукавички, бандажі, ковдри, тощо – усі ці речі є важливими та потрібними під час лікування військовими медиками українських захисників.

Передача гуманітарної допомоги у різні куточки нашої держави та до різноманітних адресатів від ФК «Динамо» Київ та Фонду братів Суркіс не зупиняється ні на хвилину. Деякі заходи стають публічними, інші відбуваються без підвищеної уваги та афішування, але найголовніше – це свідоме та відповідальне ставлення до ситуації, яка склалася у нашій країні, та спрямування усіх зусиль і старань на підтримку та надання цільової допомоги військовим, медикам та просто тим людям, хто цього потребує.

Зазначимо, що «Динамо» (Київ) і надалі продовжує робити свій вклад у великий та надзвичайно важливий процес – наближення нашої Перемоги та якнайшвидшого завершення війни.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер