«Динамо» отримало подяку від 95 ОДШБр за придбані пікапи

«Динамо» отримало подяку від 95 ОДШБр за придбані пікапи

Загарбницька війна росії в Україні триває вже більше року, і ФК «Динамо» Київ продовжує допомагати нашим військовим захищати Батьківщину та наближати перемогу. Клуб своєчасно забезпечує їх усім необхідним, оперативно реагує на запити різноманітних підрозділів та формувань і закриває актуальні потреби наших воїнів.

Нещодавно на адресу клубу надійшла подяка від командира взводу 95 окремої десантно-штурмової бригади за надані клубом пікапи для виконання важливих завдань на фронті. На жаль, під час однієї з нічних атак ворога десантники втратили кілька своїх транспортних засобів, тому виникла необхідність придбати нові.


Тож вони звернулися до «Динамо» з проханням розповсюдити інформацію про збір на автомобілі за допомогою своїх медіа-ресурсів, щоб привернути до нього більшу увагу громадськості, показати його важливість та підтримати інформаційно.

Клуб одразу не лише відгукнувся на цей запит, а й перевиконав його, самостійно оплативши два пікапи для наших захисників. Автомобілі були оперативно передані бійцям 95 ОДШБр.

Зазначимо, що «Динамо» (Київ) і надалі продовжує робити свій внесок у важливий процес якнайшвидшого завершення війни, регулярно, день за днем відправляючи допомогу туди, де її найбільше потребують.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер