«Динамо» продовжує допомогати ДФТГ «Легіон Д»

«Динамо» продовжує допомогати ДФТГ «Легіон Д»

Війна в Україні триває, тож керівництво київського «Динамо» не стоїть осторонь потреб нашої армії, територіальних громад та бойових підрозділів, які боронять рідну землю від рашистських загарбників. Наш клуб продовжує надавати всебічну допомогу тим, хто її потребує, наближаючи спільну перемогу нашої країни над країною-агресором.

Зокрема, «Динамо» продовжує співпрацю із добровольчим формуванням територіальної громади Києва «Легіон Д» та вже не вперше допомагає бойовому підрозділу. Керівництво клубу знову оперативно відгукнулося на прохання командування та надало повноцінну підтримку і забезпечення.

Командир 2-ї штурмової роти «Реванш» Богдан Ходаковський висловив подяку президенту ФК «Динамо» Київ Ігорю Суркісу за допомогу у функціонуванні підрозділу. Зокрема, у листі, що надійшов на адресу клубу, йдеться про таке:

«Шановний Ігорю Михайловичу!

Від імені командування ДФТГ «Легіон Д» та особового складу висловлюємо глибоку вдячність за Вашу допомогу функціонування нашого бойового підрозділу. Дякуємо Вам за чуйність і здатність співпереживати, вміння і бажання підтримати тих, хто цього потребує.

Сподіваємося на подальше продовження плідної співпраці».

Офіційний лист від ДФТГ «Легіон Д»

У свою чергу, ФК «Динамо» (Київ) і надалі не залишатиметься осторонь проблем співвітчизників у складні часи, які переживає наша країна, забезпечуючи усім необхідним наших захисників та допомагаючи тим, хто потребує підтримки. Це необхідно задля досягнення всіма можливими силами спільної для всіх українців мети – наближення перемоги над російськими загарбниками та відновлення миру на нашій землі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер