«Динамо» співчуває

«Динамо» співчуває

Чергова трагічна звістка прийшла з фронту… На війні загинув захисник України Віталій Коров’яковський.

Віталій працював у київському «Динамо» з 2007 по 2016 роки, у відділі клубного телебачення та медіаслужби. З початку Революції Гідності допомагав у Червоному Хресті у складі медиків-волонтерів. У 2014 році пішов на фронт боронити Україну від російського вторгнення на сході країни. Потрапив до полону, а повернувшись відновив повноцінне життя, створив родину, виховував дітей. У 2022 році, після початку повномасштабної війни, він знову свідомо вирушив захищати Україну від ворогів.

Віталій отримав чимало нагород від держави – за рятування людей під час Революції Гідності, за активну громадянську позицію та допомогу АТО, відзнаку Загонів Швидкого Реагування Червоного Хреста України, Орден «За Мужність» III ступеня.

Відомий серед побратимів під псевдонімом Lucky, Віталій завжди був неймовірно щирою, чуйною, відкритою та справедливою Людиною, чоловіком, який у будь-якій ситуації був готовий допомогти, який за своїх був готовий віддати останнє… Віталій загинув Героєм. Усі динамівці висловлюють щирі співчуття родині та близьким Віталія. Вічна пам’ять… 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер