«Динамо» у Туреччині: робота на максимумі з перших днів збору

«Динамо» у Туреччині: робота на максимумі з перших днів збору

Тренувальний збір київського «Динамо» у Туреччині стрімко набирає обертів. Хоча і без того з першого дня збору «біло-сині» включилися в роботу по максимуму.

У другий робочий день, як і у перший, команда Мірчі Луческу провела два тренування у футбольному комплексі Mardan Sport Complex.

Ранкове відбулося за теплої та сонячної погоди. Однак це не зменшує важливість розігріваючої пробіжки та ретельної розминки, яку провів Віталій Кулиба. Після неї команда приступила до основної роботи, яка, як і напередодні, розпочалася з коротких передач у двійках. Потім гравці відпрацьовували передачі в різні напрямки у невеликих групах. Робота з м’ячами чергувалася з невеликими біговими навантажувальними вправами. У цей час голкіпери працювали за окремою програмою під керівництвом Михайла Михайлова.

Далі вся команда відпрацьовувала комбінації на одній половині поля, причому Мірча Луческу час від часу зупиняв тренування аби виправити неправильні дії своїх підопічних та активно показуючи, який саме напрямок має бути у кожної передачі.

Завершилася насичена ранкова сесія ударами по воротах з-за меж штрафного майданчика. Проте не ударами з місця, а наближеними до матчевих умов – після комбінацій, під час руху. При цьому як завжди були як голи-красені від польових гравців, так і ефектні сейви від голкіперів, один із яких – Руслан Нещерет – приймав привітання з Днем свого народження від тренерського штабу та партнерів по команді перед початком тренування. Перед заняттям гравці влаштували Русланові традиційний «коридор пошани», а наприкінці – вітання у вигляді важких ударів по воротах, з більшістю з яких він, однак, упорався.

Перед початком вечірньої сесії відбулося ще одне вітання від гравців – цього разу вони зробили фото з державним прапором України, привітавши таким чином українців з Днем Соборності, який щороку відзначається 22 січня.

Вечірня сесія була також насичена ігровими та тактичними вправами. Поза основною групою поки продовжує перебувати Артем Бєсєдін. Його повернення до групи очікується вже наступного тижня. Також поза тренувальним процесом Беніто, який отримав мікротравму.

У понеділок «біло-сині» проведуть ранкове тренування у фітнес-залі готелю, а ввечері повернуться на зелений газон Mardan Stadium, після чого на них очікує відновлення.

Перший контрольний матч у цьому році динамівці зіграють у вівторок, 24 січня. Першим спаринг-партнером нашої команди буде віденський «Рапід». 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер