«Динамо» U10 та U9 – переможці «Кубка Валерія Лобановського»-2023

«Динамо» U10 та U9 – переможці «Кубка Валерія Лобановського»-2023

У березні у критому манежі НТБ «Динамо», що у Конча-Заспі поблизу Києва традиційно жваво та багатолюдно. Тут проходять масштабні змагання - Всеукраїнський дитячий футбольний турнір «Кубок Валерія Лобановського»-2023 серед юних футболістів різного віку. 12-го березня динамівці стали переможцями турніру у віковій категорії U11 (гравці 2012-го року народження) серед 32 команд-учасниць.

А з 17 по 19 березня за головний трофей змагалися хлопці U10 та U9 (футболісти 2013 та 2014 років народження). Цього разу почесні призи розіграли між собою 64 команди з різних куточків України. Традиційно організаторами змагань виступили ГО «Київська ліга дитячого футболу» та ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського за підтримки ГС «Федерація футболу міста Києва».

Потужний склад учасників турніру та високий рівень підготовки команд зробив «Кубок Валерія Лобановського»-2023 дуже цікавим та повним несподіваних результатів. Боротьба точилася на кожному клаптику футбольного поля. Жодна з команд не хотіла поступатися перемогою. Футбольні пристрасті кипіли як на футбольному майданчику, так і в серцях юних футболістів. Батьки та вболівальники отримали масу задоволення та сплеск адреналіну від гри юних футболістів. До останньої хвилини команди боролися за призові місця у турнірі «Кубок Валерія Лобановського»-2023, а переможцями в обох вікових категоріях стали динамівці.

Переможці та призери турніру:

U10 (2013 рік народження)

GOLD LEAGUE

1. «Динамо» (Київ)

2. «Атлет» (Київ)

3. ДЮСШ ім. Горпинка (Полтава)

4. «Локомотив» (Київ)

U9 (2014 рік народження)

GOLD LEAGUE

1. «Динамо» (Київ)

2. «Локомотив» (Київ)

3. «Металіст» (Харків)

4. «Локомотив-2» (Київ)

Нагороджували юних футболістів голова ГО «Київська ліга дитячого футболу» Володимир Величко та директор ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Олександр Іщенко. Переможці та призери турніру «Кубок Валерія Лобановського»-2023 отримали кубки, медалі та дипломи.

Також почесними нагородами та подарунками організатори, як завжди, відзначили найкращих гравців турніру у складі кожної з команд-учасниць. У складі динамівських колективів у цій номінації перемогли Максим Пролетарський та Кирило Сухов.

Дякуємо дітям за свято футболу, яке вони нам подарували, це було неймовірно! Бажаємо їм удачі, гарного настрою, веселих посмішок, мирного неба над головою і до зустрічі на футбольних полях.

Дякуємо ЗСУ за можливість проведення дитячих змагань.

Зазначимо, що в найближчу п’ятницю, 24 березня, змагання за почесні трофеї «Кубка Валерія Лобановського»-2023 розпочнуть юні футболісти 2015 та 2016 років народження.

З результатами ігор турніру ви можете ознайомитися на сайті

Фото турніру переглядайте за посиланням

Відео ігор на YouTube каналі

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер