«Динамо» – «Карлсруе». Прев’ю + ВІДЕО

«Динамо» – «Карлсруе». Прев’ю + ВІДЕО

Суперником «біло-синіх» стане клуб другої німецької Бундесліги СК «Карлсруе». Гра відбудеться в австрійському місті Фюген, на «Фюген-Штадіон».

«Карлсруе» базується в однойменному місті. Хоч зараз «сині» й не входить до еліти німецького футболу, проте вони можуть похизуватися деякими нагородами, про які багато інших команд другого німецького дивізіону лише мріють – чемпіон Німеччини (1909), дворазовий володар Кубка Німеччини, переможець (1996) та фіналіст (1995) Кубка Інтертото.

Минулий сезон «Карлсруе» завершив на п’ятому місці в другій Бундеслізі.

Найбільше ігрового часу за «Карлсруе» провели захисники 26-річний Філіпп Клінгманн та 29-річний Ян Мауерсбергер, 31-річний голкіпер та капітан команди Дірк Орліхаузен, півзахисники 22-річний натуралізований німець Рейнхолд Ябо та 29-річний бразилець Даніель Гордон.

До речі, останній із них є ледь не найбільшою зіркою у клубі. Свого часу Гордон три роки провів у дортмундській «Борусії», вихованцем якої він є, проте грав там переважно за дубль. Також він має досвід матчів міжнародного рівня за національну збірну Ямайки, провівши три матчі у кваліфікації до ЧС-2014.

Ще одним із ключових гравців команди є натуралізований 24-річний турок Сельчук Алібаз. Загалом, переважна більшість гравців команди є громадянами Німеччини. Легіонерів дуже мало, окрім перерахованих вище можна згадати французького півзахисника Гаетана Кребса, нападників – нідерландця Куна ван дер Бізена, алжирця Карима Беньяміна та натуралізованого казахського форварда Димітрія Назарова.

Головним тренером «Карлсруе» є Маркус Каучінські, який працює у клубній системі з 2009 року (переважно із другою командою), а з 2012 року очолив основний склад.

Підготовку до нового сезону команда розпочала зовсім нещодавно, встигнувши зіграти лише два товариських поєдинки – проти пітерського «Зеніта» (0:1) та «Мюнхен 1860» (0:1).

«Біло-сині» в майбутній грі з клубом із землі Баден-Вюртенберг, яка відбудеться 13 липня, намагатимуться взяти реванш за поразку, якої вони зазнали під керівництвом Юрія Сьоміна у спарингу 23 червня 2012-го року – 0:1.

Початок зустрічі, яку буде показано на офіційному сайті ФК «Динамо» (Київ), о 18.00.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер