Київське «Динамо» прибуло на мерсісайдську землю (+ ВІДЕО)

Київське «Динамо» прибуло на мерсісайдську землю (+ ВІДЕО)

Пролетівши через усю Європу та перелетівши через Ла-Манш, літак компанії «Роза Вітрів» о 12:36 за місцевим часом (різниця між Києвом та Гринвічем становить дві години) здійснив посадку в авіапорту імені Джона Леннона, розташованому поблизу гирла ріки Мерсі, у 12-ти кілометрах на південь від центру Ліверпуля.

Ще перед посадкою пасажири літака могли побачити в ілюмінаторах стадіони «Евертона» та «Ліверпуля» – «Гудісон Парк» та «Енфілд Роуд» відповідно. З висоти пташиного польоту здавалося, що стадіони розташовані ледь не впритул один від одного.

Насправді, це недалеко від істини, адже їх розділяє лише парк Стенлі та відстань у менш ніж кілометр.

Але цю картину спостерігали переважно журналісти, які летіли з командою одним літаком. Гравці ж відпочивали та висипалися, зберігаючи сили для вечірнього тренування. Лише дехто грав у карти, слухав музику або дивився фільми.

Забравши багаж, динамівська делегація звично розділилася на дві групи. Команда, тренерський штаб, клубні лікарі та адміністратори попрямували одним автобусом до готелю Hope Street Hotel (на фото).

Журналісти же оселилися в готелі Hard Days Night Hotel, цілком стилізованому та присвяченому легендарній британській групі The Beatles, яка прославила місто на весь світ не менше, ніж два знаменитих місцевих футбольних клуби, «Ліверпуль» та «Евертон», із яким київське «Динамо» зустрінеться вже завтра.

Обидва готелі знаходяться зовсім недалеко від найбільш футбольного парку планети, парку Стенлі, а також стадіону «Гудісон Парк», на якому завтра відбудеться очікуваний усіма динамівськими вболівальниками матч.

Після обіду та відпочинку динамівська делегація знову зустрінеться вже на «Гудісоні», де відбудеться регламентна передматчева прес-конференція головного тренера «Динамо» Сергія Реброва та гравця команди, яким, найімовірніше, буде Андрій Ярмоленко. Після її завершення «Динамо» проведе тренування на «Гудісон Парк», перші 15 хвилин якого будуть традиційно відкритими для представників ЗМІ.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер