«Динамо» - «Шахтар» 2:3. Післяматчевий коментар Олексія Михайличенка

«Динамо» - «Шахтар» 2:3. Післяматчевий коментар Олексія Михайличенка

- Чого не вистачило, щоб здобути хоча б одне очко сьогодні?

- Ми не налаштовувалися набирати одне очко, ми хотіли грати на перемогу і знаємо цінність кожного очка в цьому матчі. Напевно, у першому таймі були трохи скутими, і цей результат усе-таки тиснув на нас. Але тут потрібно визнати, що ми повністю програли перший тайм, і деякі помилки, особливо в першому таймі, призвели до пропущеного м'яча.

У другому таймі хлопці заграли так, як вони можуть, як вони повинні грати, але, на жаль, може, не вистачило уваги, насамперед в обороні. Напевно, бажання здобути перемогу було прерогативою, і тому пропустили ще один м'яч. Так, ми дуже ускладнили собі ситуацію в боротьбі за друге місце, але все, як і раніше, залежить тільки від нас. Наразі ми повністю переключилися на Кубок України. Така ситуація, що потрібно швидко забувати перемоги і поразки і йти далі, тому що часу на якісь емоції, розлади ще чогось, просто немає. Треба рухатися далі.

- «Динамо» додало у другому таймі, відігралося - справедливий результат?

- «Динамо» скаже, що несправедливий, «Шахтар» скаже, що справедливий. Я не хочу оцінювати ці шанси. Усе-таки те, що ми хотіли перемогти і все для цього зробили, - так. Те, що ми змогли зробити на сьогодні, напевно, такий і результат.

- Президент «Динамо» Ігор Суркіс після матчу вийшов із роздягальні. Чи підтримав він?

- Безумовно, він підтримав, сказав, що потрібно рухатися далі, тому що все залежить тільки від нашої гри і як ми будемо виступати в подальшому. Три гри в чемпіонаті, які ми повинні обов'язково вигравати і, звичайно, фінал Кубка України - тут узагалі немає жодних розмов.

- Дуже скоро фінал Кубка. Як удасться розвантажити команду після двох поразок поспіль?

- Ви знаєте, що у нас була велика група травмованих, інша група пропустила матч із «Шахтарем» через картки. Тут нам потрібно збалансувати склад і психологічний стан. Бажання до кінця грати, битися до кінця за результат кожного матчу, він є, і потрібно це реалізовувати.

- Як оціните дебютну гру Олександра Сироти?

- Я думаю, що він молодець, зіграв так, як потрібно. Видно було, що він хвилювався, ще немає повністю зіграності. Такої лінії оборони не було в жодній офіційній грі, і на тренуваннях досягти цього практично неможливо. Він молодець і мені здається, що якщо він і далі буде працювати, то у нього багато що вийде.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер