«Динамо» в Іспанії: аеробіка, теорія та відновлення

«Динамо» в Іспанії: аеробіка, теорія та відновлення

Вранці в одному із залів готелю на хлопців чекало заняття з аеробіки під керівництвом досвідчених інструкторів. Тривало воно близько години.

Після обіду гравці отримали вільний час, який кожен використовував на свій розсуд. Хтось відпочивав у номері або спілкувався з товаришами, інші надали перевагу більш активному відпочинку, дехто – навпаки, відновлювальним процедурам.

Ввечері у програмі команди було теоретичне заняття. Розбирати і аналізувати, звичайно, було що, адже третій контрольний матч «біло-синіх» був далеким від ідеалу. Однак, як відомо, результати цих матчів не настільки важливі, вони дають інформацію перш за все тренерам.

У контрольних іграх футболісти отримують певне завдання, установку, і не завжди головним вважається рахунок на табло. Зібравшись після обіду біля масажної кімнати, молоді гравці з цікавістю вивчали вивішені статистичні розклади по вчорашньому матчу. «Сашко, ти у нас – найшвидший, дивись які ривки робив!» - сказали партнери Олександру Тимчику, який і насправді за біговою статистикою, дистанцією і середньою швидкістю перевершив усіх, і не лише у вчорашньому матчі.

Втім, цього дня не обійшлося і без виїзду до Футбольного центру. Тренерський штаб на чолі з Сергієм Ребровим, а також багато гравців відвідали матчі за участю молодіжної та юнацької команд. І це незважаючи на негоду і дощ, що обрушився ввечері на Марбелью.

До речі, у контрольному матчі «Динамо» U-21 взяли участь Володимир Маханьков і Павло Оріховський, які проходять тренувальний збір з першою командою.

У п’ятницю команда Сергія Реброва проведе два тренування у Футбольному центрі Марбельї. На цей день синоптики знову прогнозують дощ. Але це, природно, жодним чином не завадить планам «Динамо» на тренувальному зборі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер