«Динамо» в Іспанії. День шістнадцятий

«Динамо» в Іспанії. День шістнадцятий

Уранці на гравців чекало заняття з аеробіки у спеціально обладнаному залі готелю. Команда зібралася на коротку установку, яку провів Сергій Ребров, після чого вирушила до залу, де близько години займалася під керівництвом тренера з аеробіки. Активно порухавшись під ритмічну музику, гравці не лише покращили загальний стан та потренували м'язи, але й зарядилися бадьорістю та позитивом. Після тренування динамівці перебували у відмінному настрої.

Після обіду для всіх бажаючих було організовано виїзд до Пуерто-Банус. Футболісти прогулялися по знаменитому порту, деякі пройшлися по магазинах. Щоправда, сьогодні теплу погоду, яка супроводжувала нашу команду весь останній тиждень, змінила вітряна, прохолодна, проте сонце так само яскраво світило до самого вечора.

А ввечері в готелі були заплановані відновлювальні заходи. Відновлення – дуже важлива частина підготовки кожного футболіста. Готель Meliá La Quinta, як ми вже писали раніше, включає в себе спа-комплекс, обладнаний терапевтичним басейном із гідромасажем, середземноморською сауною, ароматичною паровою лазнею, хаммамом та гідромасажним душем.

Однак відновленням професійних спортсменів мають займатися професіонали в галузі медицини. У київському «Динамо» працюють фахівці найвищої кваліфікації, завдяки яким наші футболісти легко переносять навантаження. Разом із командою на першому тренувальному зборі перебували два лікаря та чотири масажиста.

Після вечері динамівська делегація почала збирати спорядження та обладнання, оскільки завтра перший збір «Динамо» завершиться.

Сьогодні стало відомо, що товариський матч проти румунської «Астри», запланований на завтра, скасовано. Вранці «Динамо» проведе тренування в Marbella Football Center, а після обіду більшість гравців вирушить до міжнародного аеропорту Малаги та повернеться до Києва. Гравцям буде надано кілька вихідних. До України на вихідні полетять не всі. Легіонери переважно роз'їдуться по своїх країнах, аби побачитися зі своїми рідними та близькими.

* фото А. Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер