«Динамо» в Іспанії. Останні дні підготовки

«Динамо» в Іспанії. Останні дні підготовки

У понеділок зранку виїзд із готелю на тренування було трохи затримано. Тренерський штаб вирішив провести настановну бесіду не в роздягальні, як це було зазвичай, а в класі для теоретичних занять. Зате по приїзду до Marbella Football Center ніщо не завадило гравцям відразу вийти на поле та приступити до роботи.

Після вихідного дня багато уваги було приділено розминці, причому разом із усіма займалися й воротарі. Вправи були звичними для гравців – розминка, стрибки через невисокі бар’єри, біг навколо стійок тощо, тож виконувалося все жваво й із ентузіазмом.

Після цього футболісти перейшли на футбольне поле. Спочатку динамівці ретельно попрацювали над тактичними елементами. Поділившись на дві команди, гравці на полі, трохи меншому за стандартне, моделювали різноманітні ігрові схеми, час від часу перериваючись, аби послухати настанови та зауваження тренерів.

Приділивши увагу тактиці, футболісти приступили до найцікавішого. Утворивши три команди, був розіграний міні-турнір на маленькому полі зі стандартними воротами. До складу «синіх» увійшли Данило Сильва, Бурда, Антунеш, Рибалка, Беланда, Ленс та Теодорчик, команду «червоних» склали Селін, Віда, Хачеріді, Калитвинцев, Мігель, Буяльський, Гусєв та Кравець, а за «зелених» грали Драгович, Бетао, Харатін, Сидорчук, Мякушко, Ярмоленко та Хльобас. Оскільки у складі «синіх» та «зелених» було по сім футболістів, їх доповнили Сергій Ребров та Сергій Федоров відповідно. Цього разу переможцем виявилася команда «зелених», яка здобула більше за інших, а саме чотири, перемог, але при цьому й провела більше матчів (дев’ять проти восьми у «червоних» та семи у «синіх»).

Після тренування всі футболісти вже розійшлися – хто до роздягальні, хто відразу до автобусу, – а на полі тривало запекле протистояння між Ярмоленком, Рибалкою та Хачеріді на те, хто першим впустить м’яча на землю. Цього разу не пощастило Сергію та Євгену, які змушені були перекидатися, а Андрій спостерігав за цим дійством із посмішкою переможця.

Увечері на футболістів чекало теоретичне заняття, на якому розбирали гру найближчого суперника «Динамо» в Лізі Європи, французького «Генгама», в тому числі й їхні останні матчі в чемпіонаті проти «Монако» (1:0) та «Меца» (2:0). Вивченню суперника будуть присвячені теоретичні заняття в наступні два дні, тож жодних несподіванок нашим хлопцям підопічним Жослена Гурвеннека піднести не вдасться.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер