«Динамо» в Тиролі: по два тренування на день

«Динамо» в Тиролі: по два тренування на день

Другий збір можна по праву назвати ігровим – за дев'ять повних днів, якщо не рахувати дні прильоту та відльоту, команді доведеться провести п'ять контрольних матчів. Поки ж до 11 липня, коли відбудеться гра з «Андерлехтом», є час, підопічні Сергія Реброва проводять по два тренування на день.

Найбільш очікувана частина тренування для футболіста – двостороння гра. Перед нею традиційно йдуть розминка, швидкісно-силові вправи, володіння м'ячем, тактичні заняття або інше, але саме гра, як відзначають самі динамівці, стає квінтесенцією всього заняття.



На вечірньому тренуванні кияни були поділені на дві команди, під керівництвом тренерів по черзі моделюючи дії в нападі. Спочатку десять хвилин атакувала одна команда, починаючи це робити від своїх воріт, потім ще стільки ж друга.

Сергій Ребров та Рауль Ріанчо часто зупиняли гру, робили зауваження, розставляли гравців на необхідні позиції. Тренери вітають розумну імпровізацію, але при цьому всі строго мають дотримуватися принципів командної гри, взаємодоповнюваності та підстраховки. Лише двічі атакуюча команда змогла відзначитися, зробили це Андрій Ярмоленко та Олег Гусєв.

На зміну тактичному заняттю прийшла двостороння гра на полі розміром у дві третини звичайного. Цікава деталь, зараз гравці самі вирішують, чи варто їм на тренуванні одягати на ноги щитки.

Раніше цей елемент екіпіровки бувсеред обов'язкових. Сам міні-матч, що тривав двадцять хвилин, завершився внічию 1:1. Забивали Роман Безус та Факундо Бертольйо.

Після завершення тренування футболісти неохоче залишали поле. Довше за всіх залишалися Андрій Ярмоленко та Роман Безус, які відпрацьовували удари по воротах Максима Коваля.

Довелося хлопців відривати від улюбленого заняття, щоб автобус із гравцями та тренерами міг повернутися до готелю.

На цьому робочий день команди не завершився. У спа-центрі динамівці відвідали басейн та сауну, а руки дбайливих масажистів допомогли забути про всі тягощі тренувальних буднів. У четвер у планах «біло-синіх» два тренування – підготовка до сезону триває!

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер