«Динамо» перемогло «Маріуполь» у Києві. Звіт про матч

«Динамо» перемогло «Маріуполь» у Києві. Звіт про матч

Більшість матчів проти «Маріуполя» останнім часом давалися біло-синім досить непросто. І сьогодні на старті зустрічі глядачі на «Олімпійському» бачили в цілому рівну гру.

Проте, з часом «Динамо» все більше відчувало суперника і знаходило вільні зони в його захисті. Так, до середини першого тайму кияни вже мали беззаперечну ігрову перевагу на полі. На 25-й хвилині Худжамова та його команду врятувала поперечка після удару Циганкова, а хвилиною пізніше вже сам Рустам парирував класний удар Андрієвського. «Динамо» створювало момент за моментом, тож не дивно, що на 33-й хвилині вдалося таки відкрити рахунок – після кутового класний удар вдався Карлосу де Пені, який забив свій перший гол за «Динамо». На перерву команди йшли за рахунку 1:0 на користь киян, проте за ударами ця перевага була тотальною – 15 спроб пробити у господарів проти 1 у гостей.

В другому таймі «Динамо» продовжило домінувати на полі, і лише завдяки таланту вищезгаданого Худжамова «Маріуполь» не отримав розгром вже у середині 2 тайму. Класні моменти мали Шепелєв (двічі) та Де Пена, а на 85-й хвилині поперечка знову виручила маріупольців, і знову ж таки  після пострілу Циганкова! Втім, на 87-й хвилині питання щодо переможця зняв саме Віктор. Віце-капітан «Динамо»  виграв підбирання поблизу штрафного суперника і красиво відправив м’яч обвідним ударом у дальній кут – 2:0!

Маючи за щастя не пропустити багато у ході зустрічі, гості натомість навіть спромоглися організувати гол престижу і зменшити відставання до мінімуму. На 92-й хвилині відзначився екс-гравець нашого клубу Валерій Федорчук…

18-05-19, Київ, «Олімпійський»

УПЛ, 29 тур

«Динамо» - «Маріуполь» - 2:1 (1:0)

Голи: Де Пена (33), Циганков (87) - Федорчук (90+2).

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Бурда, Шабанов, Сідклей, Сидорчук (Дуелунд, 90), Циганков, Андрієвський (Шапаренко, 90), Де Пена, Шепелєв, Русин (Бесєдін, 82).

«Маріуполь»: Худжамов, Кірюханцев, Чоботенко, Яворський, Биков, Ігнатенко, Мішньов (Федорчук, 57), Піхальонок (Борячук, 72), Зубков, Фомін, Чурко (Вакула, 62).

Попередження: Русин (73) – Ігнатенко (28), Биков (37)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер