Динамівці Києва (U-14) – переможці турніру Riga Cup-2013

Динамівці Києва (U-14) – переможці турніру Riga Cup-2013

У своїй групі С «біло-сині» зіграли внічию 1:1 із фінською «Каппою» і норвезьким «Уллерном», а також обіграли 2:1 мінське «Динамо».

У півфіналі юні динамівці не залишили шансів італійському «Ласкалісу» 4:0, а у фіналі, що став справжньою прикрасою турніру, зломили опір СДЮСШОР «Зеніт» - 2:2 (по пенальті 3:2).

Крім того, Максима Куліша було визнано найкращим нападником турніру. Він, а також Олексій Хахльов та Едуард Шарапов, потрапили до
так званої "Riga Cup Dream Team" - символічної збірної Riga Cup-2013.

Про те, як вдалося тріумфально виступити в столиці Латвії офіційному сайту «Динамо» (Київ) розповів Юрій Олександрович Лень, старший тренер команди 1999 р.н.:

- Звичайно, приємно, що виграли, так як ми не перемагали на цьому турнірі з 2000 року. У групі нам дісталися досить пристойні команди. Ми раді, що провели п'ять ігор із суперниками такого рівня, яких у міських та всеукраїнських змаганнях і приблизно немає.

Ми розцінювали це змагання, як один із етапів підготовки до фіналу чемпіонату України. Природно, нашою першочерговою метою є перемога, бо це виховує дітей і додає їм упевненості в собі, закладає в них дух переможців. Я завжди кажу, що ми, насамперед, повинні грати в хороший комбінаційний швидкий футбол, який подобається глядачам. А якщо буде такий футбол
значить, буде і результат.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер