Діого Рінкон: рік у «Коринтіансі»

Діого Рінкон: рік у «Коринтіансі»

Після п’яти з половиною років виступів в «Динамо» нинішній рік півзахисник Діого Рінкон на правах оренди поведе а «Коринтіансі». Завтра Діого вилітає до Бразилії, в місто Сан-Пауло, де обговорить з керівництвом клубу умови контракту і буде представлений місцевій торсиді.

Напередодні відльоту Діого Рінкон заїхав у справах в офіс «Динамо», а заодно і відвідав редакцію клубного сайту, аби привідкрити причини переїзду до Бразилії і попрощатись із київським уболівальниками:


- Після стількох років у «Динамо» рішення змінити клуб далось мені нелегко. Моя кар’єра в футболі триває і стає все важче знаходити мотивацію, стільки років граючи в одному клубі. Гадаю, рік у «Кориантіансі» піде мені на користь, хоча це не такий зоряний клуб як «Динамо» і грає в другому дивізіоні чемпіонату Бразилії.

- У грудні ти повертаєшся до Києва?
- У мене дійсний контракт із «Динамо». Я не хочу просто тренуватись і сидіти на лаві запасних. Я хочу грати! Думаю, наступного року зможу підтвердити своє місце в складі і принести команді користь.

- Пригадаєш свої кращі матчі?

- Як не дивно, але це не Ліга чемпіонів. Кращими вважаю ігри проти «Шахтаря». Мені подобається грати в «дербі». Це специфічні матчі, що викликають особливий інтерес. У них я забив немало м’ячів, і кожен з них залишиться в пам’яті.

- Переходячи до «Динамо» в 2002 році ти був сповнений планів. Що вдалось реалізувати?
- У Києві я став футболістом! Завоював місце в основному складі, забивав м’ячі і приносив користь команді. Зараз взяв тайм-аут на рік. Це цілком нормальне явище в футболі.

- Чому «Коринтіанс»?

- Такі результати переговорів. Це титулований і амбіційний клуб із прекрасними вболівальниками. Його тренує Мано Мендес, відомий роботою в «Греміо». Також у команді грає добре відомий динамівським уболівальникам Морі Алесандро.

- Ну що ж, Діого, у добрий путь...

- Дякую. Від себе хочу передати всім уболівальникам і працівникам клубу «Динамо» найкращі побажання. До себе я відчував тепле ставлення, це дуже допомагало, особливо в перші роки. Сподіваюсь, ми ще зустрінемось і разом радітимемо новим перемогам «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер