Сергій РЕБРОВ: «Добре, що забили на останніх хвилинах» (+ВІДЕО)

Сергій РЕБРОВ: «Добре, що забили на останніх хвилинах» (+ВІДЕО)

- Важка перемога, як і всі в останній час. Добре, що забили на останніх хвилинах. Напевно, так повільно грати ми не домовлялися. Головне, що пройшли далі, тепер попереду в нас найважливіша гра в першому колі з "Дніпром". Будемо до неї готуватися.

- Наскільки складно було відновити команду після поразки від "Ольборга"?

- Були робочі моменти. Будь-яка команда й виграє, й програє. Головне, з цього робити правильні уроки. Ми після гри в Данії провели три теоретичних заняття та намагалися показати хлопцям причину поразки. Сподіваюся, в наступній грі проти "Ольборга" вони будуть подвійно мотивовані. І зможуть довести, що та гра була прикрою помилкою.

- Чому місцями на флангах захисту помінялися Віда та Бурда?

- Віда й раніше грав лівого захисника. Бурда грав і в центрі, і справа. Перед "Дніпром" та подальшими іграми подивилися їх на цих позиціях. Я не можу зараз зробити повний аналіз гри. Микита наприкінці матчу зробив два-три ефективних проходи в атаку. Вони були ефективні й ми могли забити кілька м'ячів. Віда в обороні старався всю гру. У першому таймі він отримав удар по голові, в перерві казав, що паморочиться голова. Я вдячний, що він дограв матч до кінця. І не просто дограв, а відпрацьовував не менше за всіх в обороні.

- Андрію Ярмоленко будете й надалі довіряти пробивати пенальті?

- Коли на полі Ярмоленко та Гусєв, вони самі вирішать, хто буде пробивати пенальті. На жаль, Андрій не забив, але раніше не забивав й Олег. Після матчу подивимося, поговоримо з хлопцями з цього приводу.

- Наскільки серйозна травма у Домагоя Віди?

- Він дограв матч до кінця. Думаю, вона не настільки серйозна. Після гри він не скаржився. Сподіваюся, немає нічого серйозного, він швидко відновиться.

- Якого суперника ви би хотіли отримати в 1/4 фіналу Кубка України?

- Жодних переваг у мене немає. Якщо ви пам'ятаєте, в минулому сезоні в Кубку ми грали з усіма лідерами. Чим сильніша команда – тим цікавіше грати. Сьогодні було цікаво грати з "Карпатами", сильною та прогресуючою командою. Сподіваюся, далі буде так само.

- Чи зроблено висновки після поразки від "Ольборга", не повторяться наявні проблеми в київському матчі?

- Зараз у нас найважливіший матч із "Дніпром". Лише після нього будемо думати про Лігу Європи. Зараз у роздягальні я сказав хлопцям: "Так, добре, ми перемогли, була важка гра". Зараз будь-яка гра важка, зараз ніхто очки просто так не віддає та по п'ять м'ячів в одному матчі не забиває. Про Кубок України ми вже забули, попереду в нас "Дніпро". Лише після нього прийде черга "Ольборга".

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер