Допомога від керівництва «Динамо» для Васильківської громади

Допомога від керівництва «Динамо» для Васильківської громади

До керівництва ФК «Динамо» (Київ) звернулася Наталія Баласинович – міський голова Василькова, що під Києвом, який з початку воєнних дій серйозно постраждав (і продовжує страждати) від агресії росії.

Президент клубу Ігор Суркіс та почесний член УЄФА Григорій Суркіс оперативно вирішили питання про надання повномасштабної допомоги постраждалій громаді.

«Від себе особисто та від Васильківської громади висловлюємо вам щиру вдячність за безкорисну допомогу нашій громаді. Ваша допомога – це неоціненний внесок у підтримку громадян у часи війни.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маяки, світять тим, хто чекає допомоги. Впевнені, що ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади», – не забарилася із словами подяки Наталія Баласинович.

Офіційний лист від Васильківської громади

У свою чергу, ФК «Динамо» (Київ) не залишатиметься осторонь проблем співвітчизників у буремні часи, які переживає наша країна, і всіма можливими силами наближатиме спільну для всіх нас перемогу над російськими загарбниками. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер