Допомога захисникам України від Беньяміна Вербича

Допомога захисникам України від Беньяміна Вербича

Вінгер київського «Динамо» Беньямін Вербич, який тимчасово виступає за варшавську «Легію», підтримує боротьбу України за свій суверенітет та свободу у війні з російськими окупантами. Серед інших гравців «Динамо», які допомагають обороні нашої країни, перераховуючи фінансові кошти на рахунок Збройних Сил України, словенець адресно закупив для українських військових необхідну в бойових діях техніку та екіпірування.

Як розповів Беньямін, обладнання вже знаходиться в Україні у розпорядженні ЗСУ та використовується для досягнення якнайшвидшої перемоги та видворення російських загарбників і терористів за межі українських кордонів:

«Коли почалася війна, я хотів допомогти українській армії фінансово, але дядько моєї дівчини підказав, що українським військовим необхідні дрон із тепловізором, бронежилети, медикаменти та джгути для зупинки кровотечі. І я вирішив знайти ці речі у ЄС.

Це виявилося нелегко, але разом із друзями та дівчиною нам вдалося закупити все необхідне та переслати до України. На сьогоднішній день дрон, бронежилети та медикаменти вже в Україні та у розпорядженні української армії».

У свою чергу, ФК «Динамо» Київ реалізує гуманітарну програму допомоги українським лікарням, які рятують постраждалих під час воєнних дій, а також фінансово підтримують низку дитячих будинків та шкіл.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер