Другий день турецького збору: навантаження набирають обертів

Другий день турецького збору: навантаження набирають обертів

На другий день свого перебування в Белеку на динамівців чекав повноцінний тренувальний день із двома тренуваннями на футбольному полі.

У четвер ранкове заняття проходило за чудових умов – сонячної погоди і температури повітря близько 16°C.

Ранкове тренування розпочалося з вправ, у яких були задіяні тренувальні стійки – на швидкість та частоту бігу. Після цього гравці перейшли до тестуваня, перша група за допомогою спеціального спорядження вимірювала вибухову силу, а інша – швидкість. За допомогою встановлених на відстані 10 метрів однин від одної, по обидві сторони доріжки, датчики фіксують швидкість на певному відрізку доріжки, відстань від стартової лінії до фінішу складає 30 метрів. Усі показники миттєво фіксуються та записуються, а після тренування наукова група перевіряє та аналізує дані.

Після тестування гравці перейшли до роботи з м’ячами. Цікавою була ігрова вправа та контроль м’яча та пресинг. Поділивши гравців на три групи, перша команда виконує між собою 7 пасів (гравець зобов’язаний зіграти в один дотик) і переводить м’яч іншій команді на протилежну частину умовного поля. Завдання третьої команди полягає в організованому пресингу і позбавлення можливості інших команд виконати між собою більше семи передач.  

Під час вечірнього тренування тренерський штаб приділив більше уваги своїм підопічним грі з м’ячем. Гравці відпрацьовували різноманітні вправи на завершення атак, а в цей час друга група грала на троє воріт, де територіальна перевага постійно переходила від однієї команди до іншої. 

На завершення вечірнього тренування тренерський штаб запропонував гравцям одну з їхніх найулюбленіших вправ – удари з-за меж штрафного майданчику. Поділившись на 3 команди, гравці змагалися між собою, а для спортивного інтересу команда, яка програла всім складом виконувала віджимання.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер