Два роки героїчної боротьби українського народу за свою свободу

Два роки героїчної боротьби українського народу за свою свободу

Рівно два роки тому для мільйонів українців стався найжахливіший день у житті. Цього дня кожен українець побачив, почув та відчув, що таке сирени тривоги, ракети, вибухи, руйнації, паніка, відчай, смерть…

Війна, яка так чи інакше вторглася у кожне місто, кожен будинок, змінила кожного. Вона загартувала нас та розкрила у повній мірі найкращі якості українського народу – волелюбність, сміливість, рішучість, небайдужість, вірність, націленість на допомогу та самопожертву. Згуртувавшись навколо єдиної мети, ми стали ще кращими та сильнішими. Кожен став опорою для того, хто поруч, кожен проявив здатність підтримувати близьких у найскладніші часи. 

Це якості, які відрізняють вільних людей, вільний народ, у них наша сила та незламність. 

Два роки тому військові спеціалісти з різних країн прогнозували Україні лічені дні до повної капітуляції. За ці два роки українці довели, що наш народ ніколи не здається. Ціна свободи дуже дорога, вона вимірюється тисячами життів кращих синів та доньок України, ми платимо цю ціну кожного дня. Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за рідну землю. 

Позаду рівно два роки з дня початку повномасштабної війни. 731 день незламності, героїзму та надії. Наша країна вистояла та продовжить звільняти від російських окупантів свою землю.

Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава кожному та кожній, хто боронить нашу країну! 



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер