»Динамо» і adidas – співпраця триває

»Динамо» і adidas – співпраця триває

Футбольний клуб «Динамо» і компанія adidas після успішної дванадцятирічної співпраці підписали новий довгостроковий контракт, розрахований до 2018 року. adidas забезпечить екіпіруванням всі структурні підрозділи «Динамо» – від першої команди до дитячо-юнацької школи. В контракті передбачені бонуси, які «Динамо» отримає від adidas у разі успішних виступів на внутрішній і міжнародній аренах.

В урочистій прес-конференції взяли участь генеральний директор adidas в країнах СНД Мартин Шенкланд, його колега з «Динамо» Резо Чохонелідзе, тренер Юрій Сьомін. Гравці команди Максим Шацьких, Горан Саблич, Олег Допілка й Олександр Рибка представили нову ігрову форму в сезоні 2008/09, в якій «Динамо» свій перший матч зіграє в суботу, проти «Арсеналу».

«Динамо» разом із «Челсі», «Міланом» і «Ліверпулем» є одним з клубів, для яких adidas створює екіпірування за індивідуальним дизайном. Домашньою формою буде біла, виїзною – синя. В новому варіанті відсутня діагональна смуга, яка символізувала зв'язок з історією, із відомою командою 1961 року. Відтепер на футболці будуть тонкі вертикальні смужки, доповнені трьома смугами adidas на рукавах. Зате спливли інші асоціації – аж надто форма схожа на ту, в якій «Динамо» виступало в 1994 році, в легендарному матчі проти «Спартака». За словами Мартина Шенкланда, відповідно до загальносвітової практики, дизайн домашньої і виїзної форми мінятиметься через рік. Подарунок від adidas отримав фан-клуб «Динамо» – величезних розмірів футболку нового дизайну з номером 12. Тепер вона буде у фан-секторі на домашніх і виїзних матчах.

У продажу в мережі фірмових магазинів adidas нова форма з'явиться найближчими днями. Ціна футболки складе від 370 до 400 гривень.

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер