»Динамо» – АЗ: арбітри з Норвегії

»Динамо» – АЗ: арбітри з Норвегії

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати поєдинок 4-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА між «Динамо» та АЗ (Алкмаар, Нідерланди).

Арбітр у полі – Еспен Бернтсен (Espen Berntsen) із Норвегії. Майбутній арбітр народився 12 травня 1967 року, на даний момент мешкає в невеликому містечку Ванг. Зайнятися суддівством вирішив у 1990 році, матчі вищого дивізіону Норвегії обслуговує з 1997-го, а поєдинки під егідою ФІФА – з 2002-го.

Двічі у своїй кар'єрі Бернтсен призначався на матчі за участю українських команд. У Кубку УЄФА 2004/2005 донецький «Шахтар» на стадії 1/16 фіналу зіграв удома внічию з німецьким «Шальке-04» (1:1), а трьома роками пізніше також у другому за значенням європейському турнірі, тільки в першому раунді, дніпропетровський «Дніпро» на виїзді розійшовся миром із шотландським «Абердином» (0:0).

Асистентами арбітра будуть співвітчизники головного рефері – Даг-Ругер Неббен (Dag - Roger Nebben) та Одд-Ярле Ларсен (Odd - Jarle Larsen). Спостерігати за перипетіями матчу з-за воріт будуть Томмі Ск’єрвен (Tommy Skjerven) і Даг Відар Хафсас (Dag Vidar Hafsas). Функції резервного арбітра виконає Том Харальд Хаген (Tom Harald Hagen).

Роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА Кай Остергаард (Kay Ostergaard), який представляє Данію.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер