»Динамо» – БАТЕ: арбітри зі Швеції

»Динамо» – БАТЕ: арбітри зі Швеції

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати поєдинок 1-го туру групового турніру Ліги Європи УЕФА між «Динамо» та борисовським БАТЕ.

Арбітр у полі – Маркус Стрембергссон (Markus Strömbergsson) зі Швеції. Майбутній арбітр народився 26 квітня 1975 року, на даний момент мешкає в невеликому містечку Гевле. Матчі вищого дивізіону Швеції обслуговує з 2005 року, а поєдинки під егідою ФІФА – з 2006-го. У нинішньому сезоні працював на двох матчах кваліфікаційних раундів Ліги Європи, в яких показав 14 попереджень і влучив двох гравців.

Асистентами арбітра будуть співвітчизники головного рефері – Петер Мартинссон (Peter Martinsson) та Даніель Вернмарк (Daniel Wärnmark). Спостерігати за перипетіями матчу з-за воріт будуть Мартин Інгварссон (Martin Ingvarsson) та Тобіас Маттссон (Tobias Mattsson). Функції резервного арбітра виконає Йохан Хамлін (Johan Hamlin).

За організацією проведення матчу простежить делегат УЄФА Думітру Михалаче (Dumitru Mihalache) з Румунії, а роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА Мирослав Тулінгер (Miroslav Tulinger), який представляє Чехію.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер