»Ворскла» – «Динамо» – 2:2. Репетиція в Полтаві перед виїздом до Москви

»Ворскла» – «Динамо» – 2:2. Репетиція в Полтаві перед виїздом до Москви

У третьому матчі поспіль «Динамо» не може перемогти, в другому грає внічию 2:2. Цього разу команда Юрія Сьоміна поділила очки з «Ворсклою», яка впевнено стартувала в чемпіонаті. Впродовж усієї зустрічі в Полтаві була рівна гра. Двічі динамівці виходили вперед, але після кожного забитого м'яча віддавали ініціативу і, припустившись безглуздих помилок в обороні, пропускали. Нічия, судячи зі співвідношення сил на полі, виглядала закономірним результатом зустрічі.

Після гри з «Дрогедою» на динамівців вилилося багато критики. Більшу частину її можна назвати справедливою, зважаючи на невиразну гру і вимучений вихід до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Підняти настрій і впевненість перед виїздом до Москви кияни мали намір перемогою в Полтаві над «Ворсклою».Але підопічні Миколи Павлова виявилися хлопцями не з боязкого десятка і не проти були самі «пощипати» динамівців за вразливі, в плані гри, місця. Так і сталося.
Юрій Сьомін випустив звичний для перших матчів сезону стартовий склад, за одним виключенням. У парі з Михаликом в центрі захисту вийшов не Діакате, а Допілка, який останнім часом виступав за молодіжну команду. Пов’язано це із мікротравмою Папе і небажанням її посилювати перед важливими єврокубковими матчами.

Одним із небагатьох, до кого по останніх зустрічах складно пред'явити претензії, є Артем Мілевський. Останні три роки нападник входив до когорти гравців першої команди, але міцне місце в старті забронював лише зараз. Обидва м'ячі у ворота Долганського було забито за безпосередньої участі Артема. В першому таймі Мілевський зробив слалом в штрафному майданчику і класно пробив з-під захисника в дальній кут, а в другому ефектним пасом п'ятою вивів Бангура віч-на-віч із воротарем. Залежна гра нинішньої команди й від Алієва. Причому як з позитивного, так і з негативного боку. Олександр хоч і досяг зрілого за футбольними мірками віку, не відзначається стабільністю. Інколи складається враження, що рівень гри Алієва залежить від настрою, з яким він підійшов до матчу. Якщо так судити, то в Полтаві плеймейкер був явно налаштований не на позитив.

Періодами цікаво було спостерігати за грою «Ворскли», команди молодої і азартної. Як тільки полтавчани відчули, що можуть змінити хід зустрічі, відразу насіли на ворота Шовковського і забили два м'ячі. Цікаво виглядав екс-динамівець Ярмаш. Невисокий Григорій непогано діє в захисті і регулярно йде в атаку, наводячи паніку у володіннях Ель Каддурі. Варто відзначити і Сергія Кравченка, ідейний центр команди, без якого не обходиться жодна атака. Якщо Сергій не зупиниться в зрості, наступного року в «Динамо» на нього чекає хороша перспектива (нагадаємо, що Кравченко підписав з киянами п'ятирічний контракт, який набуде чинності з січня 2009 року).

Нічия – логічний результат матчу. Як не сумно говорити, динамівці так і не зробили нічого надприродного, щоб виїхати додому переможцями. В результаті в черговий раз залишали поле з опущеними головами, а полтавчани, узявшись за руки, ще довго аплодували вдячним глядачам.

Після чотирьох турів «Динамо» на п'ять очок відстає від лідера – донецького «Металурга».

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер