»Динамо» – «Інтер»: французький арбітраж

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати поєдинок 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА «Динамо» (Київ) – «Інтер» (Мілан, Італія).

У середу на поле стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського команди виведе арбітр з Франції Бертран Лайєк (Bertrand Layec). Бертран Лайєк – досвідчений рефері, один із найкращих французьких арбітрів. Майбутній арбітр народився 3 липня 1965 року, і свій перший матч в якості судді провів у 16 років. З 1998 року обслуговує зустрічі вищого французького дивізіону. У 2002 році Лайєк отримав статус арбітра ФІФА.

За сім років міжнародної кар'єри француз працював на одному матчі за участю «Динамо», і в нашої команди від того поєдинку залишилися не дуже приємні спогади – у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА 2007/2008 мсьє Бертран зафіксував домашню поразку «Динамо» від лісабонського «Спортинга» (1:2). Знайомство з українськими клубами цим не обмежилося – на рахунку француза чотири матчі в різних турнірах за участю донецького «Шахтаря», а також один поєдинок дніпропетровського «Дніпра» в Кубку УЄФА.

Асистентами арбітра будуть співвітчизники головного рефері – Мікаель Анноньє (Michael Annonier) та Давид Бенех (David Benech). Функції резервного арбітра також виконає представник Франції Дам’єн Ледентю (Damien Ledentu). За організацією проведення матчу простежить делегат УЄФА голландець Харрі М. Бін (Harry M. Been), а роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА Евжен Амлер (Evzen Amler) з Чехії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер