»Динамо» – «Карпати» – 2:0. Демонстрація характеру

»Динамо» – «Карпати» – 2:0. Демонстрація характеру

Після трьох поспіль матчів без перемог «Динамо» впевнено набрало три очки в поєдинку з «Карпатами». У кожному з таймів підопічні Юрія Сьоміна забили по м’ячу. До перерви з помилки воротаря Тлумака скористався Шевченко, а після влучним ударом із 12-ти метрів перевагу подвоїв Вукоєвич.

Готуючись до гри з «Карпатами», одним із головних завдань для гравців «Динамо» було забути поразку від «Рубіна». Виліт із Ліги чемпіонів дуже вдарив по самолюбству футболістів, проте життя триває, в тому числі й футбольне, гіркота поразки ніяк не додасть сил у подальших іграх сезону. Чудово розуміючи ситуацію і знаючи шляхи виходу з неї, Юрій Сьомін спромігся підібрати правильні слова для підопічних. В усякому разі, такий висновок можна зробити дивлячись на настрій і високий бойовий дух динамівців у матчі з «Карпатами».

Вперше в нинішньому сезоні у стартовому складі біло-синіх не виявилося Данило Сильви. На позиції правого захисника вийшов Олег Гусєв, при цьому встигаючи відпрацьовувати й у середині поля, й у нападі. Зате з перших хвилин з’явився Андрій Шевченко, розвіявши численні чутки про, нібито, розбіжності з головним тренером. Яскрава гра капітана команди (за відсутності травмованого Шовковського) зайвий раз підтвердила: Андрій потрібен сьогоднішньому «Динамо» й готовий принести йому немало користі.

У першому таймі команди показали рівну гру, м’ячі могли опинитися як в одних, так і в інших воротях. Спочатку успіх відвернувся від Лукаса, потім від Ярмоленка. Після півгодини гри фортуна обернулася у бік динамівців – сильний простріл із флангу Попова, воротар Тлумак невдало спробував зафіксувати м’яча, той вилетів із його рук на Шевченка й за мить затріпотів у сітці. Львів’яни мужньо витримали удар, продовживши дотримуватися обраної тактики й методично шукати щастя біля воріт Коваля. Молодий воротар свій перший матч у нинішньому сезоні провів бездоганно, в кількох епізодах врятувавши команду.

У другій зустрічі поспіль у перерві замість Аруни вийшов Гармаш. Із Денисом гра команди в центрі поля стала різноманітнішою, динамівці стали більше контролювати м’яча, доводячи атаки до ударів. Дуже хотів забити Ідейє, але зробити цього не спромігся. В перших двох матчах за «Динамо» Браун провів чотири м’ячі, а ось у подальших чотирьох іграх відзначитися не зміг. Зате блискучий за виконанням гол на свій рахунок записав Вукоєвич. Єременко подав із кутового на дальню зону штрафного майданчика, звідки Огнєн зльоту спрямував м’яча прямо у ворота. Замилуєшся!

Маючи солідну перевагу в два м’ячі, динамівці без проблем довели гру до перемоги. Тепер в активі команди Сьоміна 11 очок, на два менше ніж у лідируючого «Шахтаря».

Он-лайн матчу

Фотогалерея матчу

ДИНАМО – КАРПАТИ – 2:0 (1:0).

«Динамо»: 35.Коваль, 5.Вукоєвич, 6.Попов, 7.Шевченко – кап, 9.Ярмоленко (36.Нінкович, 87), 11.Ідейє (10.Мілевський, 65), 15.Діакате, 20.Гусєв, 23.Єременко, 25.Аруна (19.Гармаш, 46), 37.Юссуф.

«Карпати»: 22.Тлумак, 8.Ощипко, 25.Ткачук (30.Кравченко, 76), 9.Кристобаль (99.Пачеко, 58), 4.Мілошевич, 77.Лукас, 44.Федецький, 11.Зеньов (17.Голодюк, 58), 19.Мартинюк, 20.Гомес, 16.Худоб’як – кап.

Голи: Шевченко (34), Вукоєвич (54).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер