»Динамо» – «Карпати»: судді з Одеси

»Динамо» – «Карпати»: судді з Одеси

Стала відома бригада суддів, які обслуговуватимуть матч 13-го туру прем'єр-ліги чемпіонату України з футболу, в якому зустрічаються «Динамо» і львівські «Карпати».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. Одесит народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством в 1991 році, а в 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році.

Цього сезону одесит обслуговував один матч за участю «Динамо». У 5-му турі наша команда також на своєму полі приймала запорізький «Металург» і перемогла з рахунком 2:0. Відзначимо, що поєдинки за участю «Карпат» Швецов цього сезону поки не обслуговував.

Допомагати головному рефері на лінії будуть його земляки – асистент арбітра ФІФА Ігор Бицкало і асистент арбітра першої категорії Олександр Маньковський.

Резервним арбітром на поєдинок призначено представника Калуша, арбітра національної категорії Євгена Геренду. Нагадаємо, що цього сезону Геренда вже обслуговував два поєдинки за участю «Динамо» в якості головного арбітра: у 1-му турі динамівці на своєму полі обіграли «Іллічівець» (2:0), а в 8-му на виїзді одеський «Чорноморець» (3:0).

Стежити за організацією матчу, а також оцінювати роботу арбітрів будуть делегат ФФУ киянин Володимир Трошкін і інспектор ФФУ Віктор Звягінцев (Донецьк) відповідно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер