»Динамо» – «Оболонь» – 4:0. Результативний кінцівка

»Динамо» – «Оболонь» – 4:0. Результативний кінцівка

Підопічні Сергія Ковальця підтверджують статус незручного для «Динамо» суперника. Лише наприкінці гри біло-сині спромоглися реалізувати перевагу, в результаті забивши чотири м'ячі без відповіді.

Володіючи більшу частину матчу територіальною перевагою, в першу годину гри небезпечних моментів біля воріт Березовського було створено зовсім небагато. Кілька разів неточно здалеку «стріляв» Аруна, з офсайду забив Ідейє, з ударами Гусєва та Сильви воротар впорався. Динамівцям бракувало свіжих ідей у центрі поля, де півзахисники довго розігрували м'яча, але якісного продовження атак не знаходили. У другому таймі Юрій Сьомін вніс кадрові корективи, які багато в чому змінили перебіг матчу.

Розуміючи, що час невблаганно збігає, після години гри динамівці підвищили темп. Переломним виявився перший гол – Єременко зі штрафного подав на лінію воротарського майданчика, звідки Ідейє головою переправив м'яча до воріт. За десять хвилин гол-близнюк забив Хачеріді. Після цього на полі була одна команда. Щастило б динамівцям трохи більше, рахунок міг бути і двозначним. Інші два м'ячі були забиті з передач Ярмоленка. Спочатку Андрій вчинив класний прохід і надав можливість забити Ідейє в порожні ворота, а потім вивів Гусєва на ударну позицію.

Динамівці показують результативну гру в другому матчі поспіль і в хорошому настрої розпочинають підготовку до гри з «Рубіном».

 

 ДИНАМО – ОБОЛОНЬ – 4:0

«Динамо»:
1.Шовковський – кап, 2.Данило Сильва, 5.Вукоєвич (20.Гусєв, 46), 7.Шевченко (36.Нінкович, 59), 9.Ярмоленко, 11.Ідейе, 15.Діакате, 23.Єременко, 25.Аруна (19.Гармаш, 79), 30.Ель Каддурі, 34.Хачеріді.

«Оболонь»: 22.Березовський, 44.Путраш, 15.Слюсар (3.Лупашко, 87), 19.Б.Баранець (20.Мякушко, 85), 5.Ільків, 32.Пластун, 8.Сибиряков (11.Панас, 62), 16.Шендрик, 10.Мандзюк – кап, 6.Г.Баранець, 4.Сапай.

Голи: Ідейє (68, 84), Хачеріді (77), Гусєв (90+1).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер