Динамівські плани Діого Рінкона

Динамівські плани Діого Рінкона

Після річної паузи Діого Рінкон повернувся до «Динамо». Зараз бразильський півзахисник тренується на базі в Конча-Заспі та розраховує поїхати на підготовчий збір до Іспанії.

- У мене велике бажання знову грати в «Динамо», як це було впродовж п'яти попередніх років, - розповів Діого наступного дня після прибуття до Києва. – Поставив перед собою мету – закріпитися в основному складі. Хоча розумію, наскільки непросто це буде зробити. Зараз для мене головне повернути ігрові кондиції, відчути ігровий ритм і впевненість у собі. Перший час займатимуся за індивідуальною програмою і скидатиму зайві кілограми, які з'явилися за час відпустки. Моя оптимальна ігрова вага 86, буду намагатися повернути її найближчими тижнями.

В червні в Бразилії мені була зроблена операція на правому коліні. Після цього на поле не виходив. Зараз із медичної точки зору відчуваю себе нормально. Можу працювати в групі, але тренер Юрій Сьомін поки не підпускає. Говорить, щоб спершу виконав індивідуальну програму.

Незважаючи на травми, минулого року були й позитивні моменти. До операції регулярно грав у складі «Коринтіанса» в чемпіонаті штату і Кубку Бразилії. Гадаю, вчинив правильно, що поїхав до Бразилії. За п'ять із половиною років у «Динамо» накопичилася велика втома, було складно знаходити мотивацію. Не потрапляння до Ліги чемпіонів, а потім погані результати в ній, позначалися на моєму психологічному стані. Набридла одноманітність, віддаленість від дома. Хотів відволіктися, змінити клуб і обстановку.

Зараз, сподіваюся, всі проблеми позаду. Хочу продовжити кар'єру в Києві та грати у футбол у складі «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер